- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- gadno problem4e
emi izvinqvai mnoo toi se shte sedne da psuvaПървоначално написано от valantain_love
![]()
да бе, разбрах те, спокойно![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
radvam se![]()
abe,macki,q da osnovem edin klub,6toto qvno i 3-te go imame to4no tozi problem.Първоначално написано от Th3WildAng3l
![]()
Lady_bird нямаш проблеми. Измисли как ще се казва клуба и съм вътре.
Според мен се страхуваш да започнеш сериозна връзка,за да не те нарани някой така както момчето, което си обичала.Но все пак помисли как се чувстват момчетата,които може да изпитват чувства към теб,а ти ги нараняваш.Все пак сърцето ти не е,за да да си го пазиш.
И все пак не всички момчета ще те наранят.![]()
според мен само искаш да се чувстваш харесвана и когато някой ти го признае ти губиш интерес и се прехвърляш на някой друг (не го казвам за да те обидя просто така мисля)
In The End It Doesn't Even Matter...
О,колко сърцераздирателно,била е наранена от момче и сега разбитото и сърце не може да приеме друг...Каква трагедия!Ами сега!?ХахахаХАХАХА!Ето това вече е смешно!Щото наистина ако беше момче щяхте да кажете,че е единствено и просто сваляч,но ако е момиче-ГОСПОДИ,ТЯ Е С РАЗБИТО СЪРЦЕ,КАКВА ДРАМА!Драма-х*й.Зависи само от нея.Щом не иска да опознае човека,с когото е-нейна работа,обаче така наранява момчетата,които върти.Ако продължаваш казано направо можеш да стигнеш до ранга кварталната к***а.
![]()
![]()
Не се притеснявяй аз също имам такък проблем и аз самата не мога да си го обясня![]()
Момичета глупостите които говорите - че това е нормално и си го признавате с ръка на сърцето показва колко студени, несериозни и егоистични сте! Това е поредната детинщина без да се съобразявате какво му е на другия и че по начина по който постъпвате ще го нараните така че и той да стане като вас. Като не можете да имате връзка поне не наранявайте другия. Не е чак толкова трудно да кажеш НЕ! ПОРАСНЕТЕ!!!- един възрастен човек не би постъпил така, трябвата да поемате отговорност за постъпките си!!!!