.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: gadno problem4e

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Цитирай Първоначално написано от leko_otkachena
    Цитирай Първоначално написано от Mike-Jones
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Mike-Jones, май си си поставил за цел да преброиш колко различни псувни можеш да изречеш...а пробното място ти е форума, тъй като някъде навън таланта ти няма бъдеще.. още на втория - третия път ще си с насинено око или извита китка
    tixo tixo
    e kakvo tiho ti se she okrasish nqkoq tema kato izcepish nqkoq psuvnq
    хахаа на тва украсяване ли му викаш :P
    emi izvinqvai mnoo toi se shte sedne da psuva

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    да бе, разбрах те, спокойно
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Град
    София
    radvam se

Голям фен
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от Th3WildAng3l
    Миличка аз имам абсолютно същия проблем. На моменти се чувствам като пълен идиот. Може много да харесвам някое момче, но в момента в който тръгна с него някак си нещата се променят и губя интерес.

не знам дали го осъзнаваш или не, но според мен целта ти е да накараш момчетата да те харесват, да знаеш, че в даден момент някой конкретен човек ще е в краката ти. и когато това стане вече не ти е нужно да доказваш, че можеш да имаш някого! именно тогава интереса се губи и се хвърляш на следващия!

ако обаче обичаш някого истински и силно, той едва ли би ти омръзнал!

Момичето е абсолютно право... И аз самата го осъзнавам, но някак си не мога да го променя. Затова и повечето ми приятели са момчета, които познавам от много време и знам, че като тръгнем няма да ми омръзнат бързо. Или другият вариант е - хващаш се с женкар и ти е интересно, докато той ти върти номера и си трошиш нервите.
    abe,macki,q da osnovem edin klub,6toto qvno i 3-te go imame to4no tozi problem.

Lady_bird нямаш проблеми. Измисли как ще се казва клуба и съм вътре.

Според мен се страхуваш да започнеш сериозна връзка,за да не те нарани някой така както момчето, което си обичала.Но все пак помисли как се чувстват момчетата,които може да изпитват чувства към теб,а ти ги нараняваш.Все пак сърцето ти не е,за да да си го пазиш.
    И все пак не всички момчета ще те наранят.

Град
    sliven
    според мен само искаш да се чувстваш харесвана и когато някой ти го признае ти губиш интерес и се прехвърляш на някой друг (не го казвам за да те обидя просто така мисля)
    In The End It Doesn't Even Matter...

Повече от фен
    О,колко сърцераздирателно,била е наранена от момче и сега разбитото и сърце не може да приеме друг...Каква трагедия!Ами сега!? ХахахаХАХАХА!Ето това вече е смешно!Щото наистина ако беше момче щяхте да кажете,че е единствено и просто сваляч,но ако е момиче-ГОСПОДИ,ТЯ Е С РАЗБИТО СЪРЦЕ,КАКВА ДРАМА!Драма-х*й.Зависи само от нея.Щом не иска да опознае човека,с когото е-нейна работа,обаче така наранява момчетата,които върти.Ако продължаваш казано направо можеш да стигнеш до ранга кварталната к***а.

Не се притеснявяй аз също имам такък проблем и аз самата не мога да си го обясня

Just a Ordinary Boy
    Guest
    Момичета глупостите които говорите - че това е нормално и си го признавате с ръка на сърцето показва колко студени, несериозни и егоистични сте! Това е поредната детинщина без да се съобразявате какво му е на другия и че по начина по който постъпвате ще го нараните така че и той да стане като вас. Като не можете да имате връзка поне не наранявайте другия. Не е чак толкова трудно да кажеш НЕ! ПОРАСНЕТЕ!!!- един възрастен човек не би постъпил така, трябвата да поемате отговорност за постъпките си!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си