- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ice Cream -zavinagi zaedno mp3
trqbva mi link4e za taq pesni4ka pls koito q ima da obajda![]()
Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....
Вече сме двама Нека който знае къде я има да даде един линк че и ние да и се порадваме![]()
само тук я има още не е излязла само в официалният сайт я има
http://www.icecream-bg.com/Video/video_zavinagi.swf
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
za koi pi4 govorish..tova pone spored men si e grupa ot kum 4etiri 4oveka)
![]()
PoGleDnI m3 Z@ MiG-v o4iT3 sLuNc3 iZgRqV@.DoKoSnI m3 z@ mIg-v SuRc3tO oGuN RaZp@lV@I.Obi4@M d@ uSe6t@m k@k Me DoKoSv@6,dA Te gLeD@M k@k m3 CeLuV@6.IsKaM D@ Te 4uVsTvAm BliZo Do MeN,IsKaM D@ IzGaRqM CqL@ s TeB.D@ uSe6tAm 43 Me oBi4@6.
..e haresva li vi vs epak tazi pesen..spored men e dosta dobra...![]()
жестока е спор няма
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
страшно яко е направена секцията мултимедия в сайта им..той сайта като цяло е супер..ама като видях как са показани снимките от заснемането на клипа се разбих от кеф..много яко...
Може да са ти The Best (Първоначално написано от one_touch
), обаче нямат нищо общо с тази песен, както и със самите Icecream...
Иначе песновката кефи.![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
така е нищо общо нямат явно малко се объка тук
аз не разбрах какво означава "нямат нищо общо с тази песен"...???
а текст някой да може да намери?
Mnoo e dobra pesnichkata mnogo me radva..a i Ice cream sa super dobra grupichka..
offtopic: emituu namali si avatara
Неподходящ размер на снимка в подпис!
elate vuv foruma
icecream-bg . com
http://www.gepimp3.com/?library=gepi...file&sid=58916
И текста,и песента...