.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Maniakas
    Guest

Това вредно ли е?

Чудя се онези неща,които пускат ток и правят мускули вредни ли са за организма?

Павел
    Guest
    Хм...само да ти кажа ..познавам един които си купи такова нещо от пазара за 10 лева някаде(може и да е било повече).Седях и го гледах как стои и ми са тресе(тоест прекалено е да се каже тресе)...Според теб нормално ли е да те бие ток!?И да...ще кажеш като ме бие ток мускула ми се свива и отпуска!Лично според мен ако искаш да направиш мускули е да ходиш да тичаш да спортуваш фитнес...или дори не си давай парите за фитнес изобрети си лежанка и си намери дъмбели!Напълно достатачно е!Защо трябва да си купуваш някакви токови тъпотии!Не съ заслужава повярвай ми!Незнам дали е вредно 100% но съм убеден че не е и полезно

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Според мен не е полезно.. може и да греша, но аз лично съм против такива работи
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Guest
    мисля че не е вредно , но съм чувал че чрез тези неща се прави релеф на мускулите , а ако искаш истински и трайни мусклули истината се крие в мноооооооооого тренировки. и фитнес и тичане и лежанка и дъмбели и лост ... много неща ти трябват ама ако искаш - налага се

Мега фен Аватара на quench
    Мускулът е създаден да се възбужда от ИЗКЛЮЧИТЕЛНО слабо биоелектричество И химикали. Това е неестествено, може би ще видим след години как хората си създават вредни условни рефлекси на мускулатурата посредством продължителна и честа употреба на тези уреди. Не препоръчвам,освен ако не сикаш да влезеш тази тест-група.
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си