- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Затварят О'Шипка
Клуб "О!Шипка" затваря врати
Собствениците на легендарния софийски клуб Сцена за Авторска Музика "О! Шипка" планират да сменят коренно обстановката. Това съобщава сайтът на радио Тангра мега Рок. Според думите на художествения директор и мениджър на "О! Шипка" Индже Ръсовски-Криндо, "след ремонта пицарията гони един по-висок стандарт и хората, които я посещават, ще се разминават доста с клиентите на клуба", който се намира в мазето на пицарията. Проблеми с клиентите долу винаги е имало и е "нормално желанието да се спре потока от зомбита, който слиза долу и да започнат да слизат нормални хора от друга класа", коментира още Криндо. Той добави, че от това могат да се изкарват пари и най-вероятно нишата бързо ще бъде запълнена. Така най-вероятно София ще остане без единствената сцена, където могат да се изявяват групи-дебютанти и където се свири само авторска музика, а не добре познатите на всички стари кавъри. Всъщност кариерата на много нови, вече известни български банди, тръгна от сцената на "О!Шипка". Сред тях са Остава, Балканджи, Awake, а през последните месеци стана традиция да се канят и чуждестранни банди
източник dir.bg
Шибана работа.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
дамзззз шибана работа ама какво да се прави
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Тъпо....
Аз тъкмо се кефех, че вече живея близо до него![]()
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
otdavna se o4akva6e tva
и откога така? искаше ми се да ида да го вида сега както се преместих в софия. ще имам ли възможност да го вида поне веднъж?
Последно самата верига пицарии ли затваря, само тази на Шипка ли или само клуба, който е под нея?
Защото готвят наистина вкусно и на достъпни цени.
Куцо...
Saatana vittu perkele hate crew!
Първоначално написано от machoka
клуба под нея,той беше единствената сцена за авторска музика в БГ,но вече явно няма да е.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Да бе тоя за къв се мисли зомби да вика на майка си,педал шибан.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
еееее!не е честно!тъкмо имах мерак да ходя там!ех значи!и една приятелка се премести близо до клуба и те БАМ! затвориха го!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Отвсякъде. Има един клуб, в който разни новаци могат да свирят и да се кефят, и той ще бъде затворен! Сами си прецакваме родната музикална сцена...Първоначално написано от magesnik
![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Мффф...
Българска му раЛтаПървоначално написано от Dr. Kazimbutt
![]()
Който не ме харесва ,няма вкус!!!
глупости неска ходих да ям там
e ti nqma da qdej tamПървоначално написано от fti4ka
![]()
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Кви групи, кви банди.А аз си мислих, че затварят ресторантите от веригата О Шипка [-o< .ОХ, не ме плашете така![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Там и чалгарска измет ли ходила? Не знаех...Първоначално написано от Eleonora
О!Шипка ми е любимото заведение, направо....как може такова нещо, и долу е толкова яко....трябва да го осъдят тоя, мноол ми е гадно![]()
Give me your best shot motherfucker!
Абе вие добре ли сте.Тва се пак е ресторант, вътре може както и чалгари така и метълска измет.
.Пуу тоя форум отсекъде затъпя.Много сте ограничени ве сладури
![]()
...и би било прекрасно, ако завинаги се освободим от досадното ти присъстивие![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Не, ти си ограничена... О!Шипка не е единствено просто ресторант, както ти се изрази...Затварят клубчето, ако може така да се нарече, което е зад университета...
Да, ама и те се отказаха от менПървоначално написано от exploitedteen
![]()
пред тъпотата на елеонора всеки е безсилен.
по темата - това е наистина гадно, само веднъж съм ходила в шипката и то през деня...а много исках да отида за някой концерт
..адски гадно![]()
ами 3 уши?
оплакаха ми се(Мохерчо-демек систъра),че охраната вече е от скинове и там не ставало
елеонорче-май тряя събираме пари за оперция