- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- polovinkite vi?
sega tregnahe s gadjeto mi i mnogo mi se iska da si go nari4am na galeno s ne6to sladi4ko
molq vi kajete mi kak vie nari4te polovinkite si. znam 4e ima takiva temi i gi pregledah, no ni6to ne mi se nabi na o4i[/b]
мило,коте,сладурче,sweety,слън чице,съкровище,мишле,бонбо че,бейби..за др не се сещам точно сега..
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
пиле и мило най-често.
понякога се чува и ангелче, любов моя и живот мой![]()
ма те скоро са тръгнали..не може да му казва любов моя..пресилено еПървоначално написано от anito.sl
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Добре нужно ли е да заучаваш някакви думички!?Не може ли просто да кажеш това което ти идва отвътре !?Това не което ти прилича..това което чувстваш....
аз и викам зайче, тя на мен пате.
аз говоря за себе сиПървоначално написано от Lorraine
нека момичето види какво всеки е писал за да има по-голям избор
![]()
НАИСТИНА Е ПРЕСИЛЕНО ЛЮБОВ МОЯ,НО ПИЛЕ ИЛИ СЛЪНЧИЦЕ ЗВУЧИ СЛАДКО. :wink:
ако още веднъж прочета това ще откача вечеПървоначално написано от sexy_haos4eto
![]()
![]()
![]()
=D> =D>Добре нужно ли е да заучаваш някакви думички!?Не може ли просто да кажеш това което ти идва отвътре !?Това не което ти прилича..това което чувстваш....
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
sladichko![]()
{}{}{} Zaspal_Misir {}{}{}
Ами ние най-много сме на бебе,бебо.Но и слънце,миличък и миличка.
Бебе,бебчо,слънчице,мацко,М ъри,мял мял,красавецокаквото дойде на момента и става за случая
Ми той ми казва-мило, слънце и любов моя.![]()
А аз.пиле, памперсче, локумче :P
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Различно, както ми дойде, често по име, но и понякога се чуват "бебо", "слънчице" и "мило".
Много ни е голям репертоара...
Той на мен-мило,меченце,любов моя,либе,миличка,зло генийче...
Аз на него-мило,миличко,животин,глупо че,идиот(с любов му го казвам),либе,цуце(като искам да го подразня и да ми направи сладка разсърдена физиономия),бебе...и много други![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
ИменноПървоначално написано от Павел
![]()
Ами с:Гълъб4е,котенце,ангел4е,ми ли4ко
Ами аз му казвам мило, бебчо, злато, слънчице, любов моя.
Той ме нарича: принцесо, бебе, миличка и най-често обич моя.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Това с галените имена трябва да идва от сърцето ти,а не да го заучаваш от някой форум.Ние с моя приятел започнахме спонтанно и точните думи веднага дойдоха сами в съзнанието ни.Най-често си казваме "коте".
Eeeeee спермо....... Това е много галено.... Или Ела ма пача.... Мммммм друго не мога да се сетя.....![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
meche![]()
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Мило !!! Или по точно миуо![]()
А тва памперсчо дето го прочетах по горе...абе щом ви харесва , ...
![]()