- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- polovinkite vi?
az mu vikam BubO
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
Съгласна съм!Първоначално написано от Павел
![]()
Иначе много тъпо ми звучат някакви лигавки обръщения,от сорта на "пиле",например.Най-често обръщенията,които използваме са "мило","миличко",и по име:}}
f@nt@zi@
ХИХИ ..еми начи... аз му викам :Мило , слънце,маймунче![]()
,кретенчо и трънче.. (щото си имаме случка...ама не е за казване хуху)
той ми казва:Миличка,кучка ми вика![]()
![]()
..захарче и т.н...
![]()
xaxaa chak kretencho da mu kaje...inache zaiche,milichuk,bebcho ala-balaПървоначално написано от ELiTyYy
Преди месец гаджето ми каза,че всички си викат "мило" и е изтъркано.Като чета тук-наистина е така.та по темата не знам с какво да наричам любимият-той не е по тези неща,а и той мен не ме нарича кой знае как.Но за мен най-хубавото обръщение,от което струи обич и показва дадения човек какво значи за теб е скъпи или скъпа.
slushai sega az i vikam samo i edinstveno SLANCEEEE tva e obrashtenieto prostopile ne vurshi 6ot e malko katoo koko6ka i ne vurvi za hranite nqma da govorim ot tipa na kifli4ke , Sladkish4e Vafli4ke Poni4ke i taka na tataka te sa upsurt. Ta nai-dobre slancee moje i milo ili baby tiq tri obra6teniq odobrqvam az no izpolzvam samo Slanceee....
dano sum bil polezen
Когато ме ядосва "Ей, изрод" , а иначе "облаче", "милу" и т.н
Men nai mnogo mi haresva `` slynce `` inache na sichkite mi priqteli im vikam lubof i milichko.Obache da trygna po ulicite da sa ligavq `` milo,pile,pate,kote `` ne vari.I zatova az samo po ime gi naricham.
az mu vikam pise,toi na men sa6to
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
Мда и ние с моя си викаме писи,писеПървоначално написано от samotna
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
mi slun4ice,bebo,milo,mili4ko,petar pan,toi mi kazva kudravke,elf4e,tinkerball!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
sladki64e![]()
След прочетените мили неща се убеждавам какви идиоти сме с гаджето ми...Олигофрен нещастен и пача звучат много често
Когато не се лигавим и сме на саме може и да се чуе нещо по-нежно,но когато сме с компания най-често по име
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
shte i vikam na galenoto i ime
vengeance knows no mercy
А ние напоследък наред с всичките "мило", "бебо" и т.н. много чосто се чува "кучка" (от него) и "изрод"/"педал" (от мен). Ама много сме зле..
Попринцип се обръщам по име към него,но когато се лигавя или му се подмазвам най-често се чува "мушмул" & "мишленце"![]()