- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- daite mi savet pls pls
zdr moq problem e sledniq:imam priatel i iskam da otida da se zaponzaq s tqhnite no trqbva6e da pitam maika mi.moq pr govori s neq i q pita da osata tam za edna no6uvka samo s nego sme ot 2 meseca zaedno no tq taka i ne me pusna za 1 no6uvka samo za 1 den a az mng iskam da otida s kakvi dumi da q oborq kak da q ubedq kato tq ne iskam naproaoo 6te me pobarka a sam ve4e po4ti na 18 kajete mi kakvo da pravq?![]()
Еми кажи на майка си,че вече си голяма,че можеш да взимаш решения сама,все пак си почти на 17...ми не знам...Първоначално написано от vlubenoto :}f
Щом майка ти е решила,тя няма да те пусне.Обмислила е,че през тази нощувка вие вероятно ще правите секс,а всеки родител мисли,че детето му е малко за секс(докато не стане на 30!).Изчакай да станеш на 18,да завършиш училище и като започнеш висшето,ще отидеш на общежитие и...ГОТОВО.Тогава ще си правиш каквото решиш.
Първоначално написано от GLeZoRanA
Bravo,i az taka mislq![]()
Ami,ako otide6 protiv volqta i sigurno 6te ti se qdosa.Ot druga strana,ako tova e vajno za teb, v koeto ne se symnqvam trqbva da q obori6 nqkak.Kaji,4e si po4ti pylnoletna i moje6 i sama da vzima6 re6eniq.
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"
Ами все пак тя ти е майка.Може би се страхува че като утидеш да спиш у своят приятел може да се случи нещо за което може да страдаш дори и да съжалявашПо-добре дай малко време на майка си да се увери че гаджето ти има искренни чувства към теб и не иска да те използва.Пойелавам ти успех!!! \
/
Еми вероятно тя си има правото... Трябва и малко време да разбере, че нещата между вас са сериозни и ти не си малка.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Не виждам някъв проблем ... отиваш да се запознаеш с техните
все пакКажи и,че родителите му ще съм там и тФа е целта
на посещението,но ти най-добре си я познаваш и ти най-добре
би трябвало да знаеш как да я навиеш![]()
предполагам, че можеш да се запознаеш с техните и без да преспиваш у тях. пък и няма начин майка ти да не се отнася с теб като с дете, щом вече си на 18, а въпреки това й споделяш всичко. следващия път помисли малко кое трябва да й казваш и кое не. защото ако връзката ти е сериозна, от сега нататък ще трябва доста неща да криеш поне временно от вашите
GLeZoRaNa mnogo dobre kaza neshatata...prosto obqsni na maika si....makar che edva li shte pomogne mnogo...no ne ti rpechi da opitash...
Щом е казала , НЕ, това оазначава-НЕ.Все пак тя ти е майка, а ти , до колкото разбрах почти на 18.По-добре не насилвай нещата.Почакай малко да се пооталожат нещата и опитай пак.Може да имаш по-голям късмет.
...
vSE PAK VE4E SI GOLQMA A 6TO SE OTNASQ DO MAIKATI SEDNI I POGOVORI S NEQ OBQSNI I 4E VE4E NE SI MALKOTO I MOMI4ENCE KOETO SI IGRAE S KUKLI,A VE4E SI EDNA MLADA JENA I ....
Момиче съм ! ! !
mi kaji i 4e ve4e ne si malkoto momi4e na mama i ako tva ne pomogne pravi kvoto si znai6 pak posle 6e se opravq6 s neqjivei za miga!!!
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Еми обясни и че все пак след 1 година ставаш пълнолетна и че ти все пак отиваш да се запознаеш с родителите му! Останалото са написали другите които са писали преди мен!!!