- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли...? за момчета...
Бихте ли правили секс с негърка или азиатка и защо?
Зависи от момичето, но най-вероятно бих го направил. Ще бъде нещо различно ...
Съгласен съм, пък и не мразя другите расиПървоначално написано от Kulio Gangstera
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Азиатките са ми фетиш.Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
![]()
Първоначално написано от N.C.L
I az sam taka !![]()
Bih pravil za6toto kakto kaza xaxo_xixi 6te bude razli4no
First you get the money, then you get the power, then you get the women!!!!!!!!!!!
И ас бих опитал нещо различно![]()
ЦСКА НЕСЕ ПРОДАВА ! ЦСКА Е СЛАВА
АЛЕ АЛЕ АЛЕ ЦСКА ШАМПИОНИ СМЕ!
Бихте ли правили секс с негърка или азиатка...Да.
...и защо?А защо не? Има много красиви негърки, азиатките не толкова, но се намират. Все пак най-ми харесват белите жени.
на азиатките са им много тесни и много викат бе да го еваПървоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
Ам туй чи викат би трябвало да та стимулира мойто момче ! Пък и азиятките са горешти п*тки ! И негарките са хубавиискам Наоми Кембъл , Бейонсе и Лил Ким за тройка !
![]()
![]()
\
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Последния пост...ако са и трите няма да е тройка а четворка..белот да речемА и тез..поне някоя не е ли "леко" мулатка?
Аз лично...дано не правя секс с такива![]()
ми да що не стига да е хубава.
Ми зависи .. приципно да
Само че натише момичета са си най-хубави
мноо ясно че бих![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ахахахаха верно че 4-ка стааПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
а за белот ... ако остане време , но виш може сантасе да играим и която ме бие ще ме има 1-ва , 4-та , 7-ма и 10-та
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nz za mom4etata,no az li4no bih pravila sex s nqkoi negar!![]()
Първоначално написано от IdiOtKa
Чакайте да стигна до секс с нашенка или европейка пък после защо да не пробвам и с азиятка![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.