.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Малко банално съветче

Здравейте.Сигорно много такива теми има, всеки иска някакъв съвет от тъп по тъп но всеки си има проблеми малки или големи.А и всеки смята своя проблем за най-голям(колкото и незначителен да е тои) просто защото си е негов.
    Та ето в какво се изявява проблема ми.Ще ви разкажа нещо като историика за да можете да влезете още по навътре в чувствата ми.ще гледма да е кратко...Та отидохме веднъж в една кръчма(ако може така да се нарече)И бях с приятели но те бяха довели едно момиче 2 години по малка от мен.Не е кои знае какво на външен вид но просто е страхотна.Изключително красива усмивка винаги всела и ...нз някакво мн готино излъчване има.Та тогава не обърнах внимание толкова...бях отишъл да се забвлявам пиинахме малко веселихме се.Не и обърнах внимание...След около седмица две я видях в един бар и тя ме заприказва(тоест до този момент не бях осъзнал колко ме привлича и колко жизнена всела...и незнам и аз) и поговорихме си малко и незнам.Щом се прибрах започнах да си мисля за този момент.Отново и отново.После пописахме си малко в чата ...отново в някои бар по някоя друга дума.
    Та стига толкова разкази.Днес мисля да направя някаква велика крачка.Да отида в този бар и да и кажа какво чувствам както и да прозвучи и както и да ме приеме.
    Та въпроса ми е това ли е правилното нещо което трябва да направя.Или трябва да изчакам нещо...какво точно да направя незнам..незнам ако някои може да каже нещо по темата ще съм му много благодарен!

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Според мен не трябва да чакаш \/
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Моя съвет е да изчакаш мъничко... да си сигорен в това което казваш а ако си?! Отивай и и казвай ко изпитваш не мисля, че ще сгрешиш просто ще и каже това което е! Успех!
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Sled kato momicheto ne ti e bezlizlichno zashto trqbva da chakash i izobshto kakvo trqbva da chakash?!!!Po-malko misli i poveche deistvai...Ne che neshto ama problemyt ti nqma da se reshi ako chakash drug da go svyrshi.A si predstavi che ti chakash ....i v kraina smetka nqkoe stranichno momche te izprevari i naistina uvisvash!Taka de!Kogato iskash neshto napravi MAX-imano vsichko koeto zavisi ot teb, veche zavisi i ot momicheto,no pyk nqma da syjalqvash che si izpusnal momenta...Uspex!Bydi sebe si nai-veche!!! Govori s neq!
    {}{}{} Zaspal_Misir {}{}{}

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Цитирай Първоначално написано от Triple-H
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Хм..да много сте прави.Особенно че тя учи в Плевен и си идва тук за петък събота и неделя...Тоест не мисля че това е проблем просто ако си намери някои там Та...дори мисля че работата стаан още по лесна.Сигорно не ви интересува много но все пак да ви кажаа!!
    Та такмо влези в IRC и питах я аз какво прави какво става по Плевен.И тя вика."Довечера ще излизаш ли?Щот ся не ми са обяснява и без това по чата"...Такаа че ще е по лесно да я заговоря.Благодаря ви ...ще деиствам....пък каквото ще да става.Е все пак ще гледам да не спретупам нещата

bellana
    Guest
    неграмотен човек!!!! сигОрен ли си, че думата се пише така?

Повече от фен
    Действай!

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от piska_
    Цитирай Първоначално написано от Triple-H
    prisuedinqvam se

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    pi4 iz4akai varbata da rodi grozde i toga predpriemi ne6to .
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Голям фен
    Град
    Sofia
    Защо просто не я поканиш на кафе, персонално, да сте двамата. Тя сама ще се досети, че има нещо. Тогава може да й кажеш. Не е нужно да бързаш. Ако и го кажеш, когато излезете двамата само, едва ли ще е толкова неочаквано за нея и може би до някъде ще избегнеш неудобна ситуация. И все пак варианта, който си избрал ти, също е добър.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Недей чакай. Недей и го мисли, зада не се разколебаеш.
    Екшън!!!

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Obitax
    pi4 iz4akai varbata da rodi grozde i toga predpriemi ne6to .
    charoven izraz

Голям фен
    Град
    sf
    DEISTVAI!!! vsi4ki sme s ted i ti stiskame palci!!!

Фен
    Град
    България
    От това , което прочетох , разбирам , че си наясно с чувствата си!Ако е така , деиствай!Нито ще си пурвия , нито последния!Пак и така ще си изясниш , какво е положението!И дано да пожънеш успех!Пожелавам ти го

Град
    sliven
    действай какво ще още чакаш!!!няма пеичина да протакаш
    In The End It Doesn't Even Matter...

Град
    sliven
    sorry за правописните грешки
    In The End It Doesn't Even Matter...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове