- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- more ot liubov...i sled tova
Xora mi tuka napishete tistoriqta na vasheto zapoznavane s liubimiq chovek...I zaradi kakvo ste se razdelili s predishnoto gadje...tova![]()
![]()
{}{}{} Zaspal_Misir {}{}{}
С момчето, което в момента обичам,сме се запознавали няколко пъти, защото той беше леко пиян първите пъти, а и аз доста се промених последните години и той не можеше да ме познаеПървия път се запознахме покрай моя приятелка, която излизаше за кратко с него преди 2 години.
За съжаление в момента не сме заедно. Разделихме се ... доста глупаво бих казала, но е прекалено дълго.
Ами аз се срещнах с приятеля си в чата.Много го обичам,и в течение на обстоятелствата се влюбих безумно в него и той е любовта на живота ми.Предишнж преди него съм нямала.
С момичето, което харесвам сега се запознахме на 1 учебен ден тази година. Видях е и е харесах, ама... за сега е само до тук. Със старото стана много просто прекратяването на връзката. От известно време е виждах че се занасяше с едно момче, започнахме по малко да се виждаме. Аз също вече нямах чувства към нея, защото сърцето ми беше другаде. И в чата и казах че не е обичам вече.... ей такива неща, знаете ги. Тя вика- аз също. От известно време излизам с друг.... и си останахме фр.
Ами с бившия..по чата и после аз го харесах като се видяхме ма той мене явно не..усетих че е странен нещо и реших да го оставя аз вместо той мене..а съм сгрешила и сега си плащам..голяма тъпачка съм!![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Аз със сегашния си се запознах в училище. Нямаше нищо особено около тръгването ни, просто бяхме добри приятели и един ден, както си говорихме, той ме целуна внезапно и оттогава сме неразделни![]()
А с бившия скъсахме, защото явно си бяхме омръзнали и не си пасвахме.
Еми последно скъсах с тз дет съм сега...по-точно се скарахме и се разделихме без шансове за събиране..ама не стана така-пак сме заедно.
Тъй де запознахме се пред блока..щото сме съседи..ама тръгнахме 3 години по-късно
С бившия се бяхме колеги в университета и така се запознахме...ходихме два пъти обаче сега сме си добри приятели, и предпочитам чесно казано само да сме фр.Така се разбираме идеално а и си споделяме повече от колкото като бяхме заедно...Сега си имам приятел, от 2 седмици ...елелел МНОГО БРЕзапознахме се в чата,той ме заговори ...и после в деня на Вяра, Надежда и Любов си направихме среща и ето ...ни сега заедно!Бляккк ...не че нещо ама не съм сигурна че любовта е точно за мен!
![]()
{}{}{} Zaspal_Misir {}{}{}
S predishnoto mi gaje sme ot edno daskalo i se zapoznahme pokari obshti priqteli.Hodihme 3 p1ti no prosto taq vr1zka beshe obrechena i slojih krai na m1chniqta.Sega sme samo na zdrasti![]()
Нашите прикривани тайни
Най-накрая се разкриват
И засияват като слънчева светлина
Хмм скъсах с предишното си гадже,поради ред причини....(не излизахме,само във входа, не се държеше хубаво с мене
, все едно не му пукаше за мене
) а с любимия човек не ми се разказва,щото с него нищо засега не е станало...
![]()
с бившия се запознахме на Нова година - случайно се оказахме на едно място и се запознахме пък скъсахме по тъп на4ин - щот сме от 2 града и просто спряхме да си звъним
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ами запознахме се по чата,после се видяхме и се влюбихме![]()
А с предишната се разделихме щот е тъпа овца.
С момчето в което съм влюбена се запознахме на една дискотека на морето ! Всащност аз го видях предната вечер ... в една друга дискотека и ми направи силнп впечатление...Пък и как ли не !? Беше с надпис " RESERVE" на панталона ... хахахахах ! И така де , направи ми впечатление ... не точно , че се влюбих точно тогава ! Всащност даже се запознах с един негов прител ... този вапросния ми се обади да ходим на дикотека ... и аз се съгласих ! И тогава го видях за 2ри път ... все едно , че нещо ме одари по главата ...Беше с разкопчана риза ... с ужасно красиви сини очи и на мен не ми оставаше нищо друго освен да зарежа приятеля му ...Гадно , но ... аз не сам виновна ! Та така де , аз се запознах с него , заради приятеля му ... даже той се опита да оправи нещата между мен и неговия приярел ... е без резултат естествено ...
В края на вечерта ме целуваше страстно ... къпахме се в морето и посрещмахме заедно изгрева ...
Господи , ОБИЧАМ ТЕ , миличкото ми !
А с предишния скасахме заради разстоянието ... Времето убива всичко за съжаление ...![]()