С момчето в което съм влюбена се запознахме на една дискотека на морето ! Всащност аз го видях предната вечер ... в една друга дискотека и ми направи силнп впечатление...Пък и как ли не !? Беше с надпис " RESERVE" на панталона ... хахахахах ! И така де , направи ми впечатление ... не точно , че се влюбих точно тогава ! Всащност даже се запознах с един негов прител ... този вапросния ми се обади да ходим на дикотека ... и аз се съгласих ! И тогава го видях за 2ри път ... все едно , че нещо ме одари по главата ...Беше с разкопчана риза ... с ужасно красиви сини очи и на мен не ми оставаше нищо друго освен да зарежа приятеля му ... Гадно , но ... аз не сам виновна ! Та така де , аз се запознах с него , заради приятеля му ... даже той се опита да оправи нещата между мен и неговия приярел ... е без резултат естествено ... В края на вечерта ме целуваше страстно ... къпахме се в морето и посрещмахме заедно изгрева ...
Господи , ОБИЧАМ ТЕ , миличкото ми !
А с предишния скасахме заради разстоянието ... Времето убива всичко за съжаление ...