Цитирай Първоначално написано от OPEL
Цитирай Първоначално написано от siXt_senSe
Айде айде,ниски ли?Какво значи ниска заплата?Повечето учители дори се оплакват,че някой път им се налага да останат до по-късно(а повечето са на половин работен ден)после все се оплакват.К'во нашите като работят от сутрин до вечер за същата "кирлива" заплата,да не би някой да ги пита и да вдигат стачки и тем подобни.Просто учителите са по-нахакани,за да кажат че не им допада заплащането.И както казвам аз - "пътя,чантичката и за хляб",или по-точно като не им харесва да си търсят работа с по-добро заплащане,както са направили вашите даскали
Съгласен на 100%. Това според мен не е редно. Даскалите искат повече пари, а да са на половин работен ден, на всеки празник + този на училището са си в почивка. Незнам да има друг с толкова почивни дни. Лятото са си поне 2 месеца аляк. И като ги почнеш- зимна, пролетна и грипна и айде пак са си рахат. Така че ако сме честни-много им дават даже.

1. Почти всички мои учители са от сутрин до вечер!
2. Да, според мен 300 лв са си нищожно ниска заплата за учител с 20-25 години стаж, който всеки ден трябва да се изправя срещу група невъзпитани малки пубери!
3. Лятната им ваканция изобщо не е 2 месеца, ако има и 1 месец ще се учудя.
4. И все пак точно тия са хората, от които най-много зависи бъдещето ти, защото никой не се разжда научен и аз от личен опит казвам, че едно 70% от това което знам е благодарение на учителите ми!