malee hora nz kakvo da pravq ve4e ot po4ti 2 meseca sam skarana s nai-dobriq si priqtel bez nikakva pri4ina.toi ei taka izvednaj re6i da ne se doverqva na momi4eta,zashtoto mnogo go bili naranqvali(taka razbrah ot dr hora,koito sa govorili s nego) i sprqhme da poddarjame sqkakvi otnosheniq! emi.... predi tezi 2 meseca neznaeh kakvo da mu kaja,zashtoto az sashto mu bqh adski sardita,4e pri4islqva i men kam tezi momi4eta.Ta toi mi spodelqshe vsi4ko.Prosto toi e 4oveka,koito moga da nareka s raka na sarceto si dobar priqtel.a tezi dni razbrah,4e moje bi nikoga otnovo nqma da si govorim...i mi se doplaka neznam kak da si go varna otnovo!predi mi imashe doverie,a sega sqkash ne e sashtiq 4ovek.minava pokrai men sqkash nikoga ne sme se poznavali tova napravo me ubiva!ne moga da govorq s nego ve4e!opitah i nqma6e polza....... molq vi daite savet ili ideq....kakvo da napravq?ne moga da govorq s nego,zashtoto toi e spr golqm inat i si znae samo svoeto!neznam ve4e gubq nadejda 4e nqkoga pak shte mi kaje dori edno "zdr".......