.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    iska^te~
    Guest

bez nai-dobriq mi priqtel

malee hora nz kakvo da pravq ve4e ot po4ti 2 meseca sam skarana s nai-dobriq si priqtel bez nikakva pri4ina.toi ei taka izvednaj re6i da ne se doverqva na momi4eta,zashtoto mnogo go bili naranqvali(taka razbrah ot dr hora,koito sa govorili s nego) i sprqhme da poddarjame sqkakvi otnosheniq! emi.... predi tezi 2 meseca neznaeh kakvo da mu kaja,zashtoto az sashto mu bqh adski sardita,4e pri4islqva i men kam tezi momi4eta.Ta toi mi spodelqshe vsi4ko.Prosto toi e 4oveka,koito moga da nareka s raka na sarceto si dobar priqtel.a tezi dni razbrah,4e moje bi nikoga otnovo nqma da si govorim...i mi se doplaka neznam kak da si go varna otnovo!predi mi imashe doverie,a sega sqkash ne e sashtiq 4ovek.minava pokrai men sqkash nikoga ne sme se poznavali tova napravo me ubiva!ne moga da govorq s nego ve4e!opitah i nqma6e polza....... molq vi daite savet ili ideq....kakvo da napravq?ne moga da govorq s nego,zashtoto toi e spr golqm inat i si znae samo svoeto!neznam ve4e gubq nadejda 4e nqkoga pak shte mi kaje dori edno "zdr".......

Parvo da ti kaja bravisimo.Iskrenno priqtelstvo mejdu momi4e i mom4e-TOVA E RQDKOST.Kazva6 4e si opitala da razgovarq6 s nego,no ne e imalo polza.Moje bi ne si bila tolkova nastoqtelna kolkoto e trqbvalo da bade6.Vse pak ti sama kaza 4e toi malko INAT si pada.Bih posal o6te po temata no sega ne razpolagam s nujnoto vreme.Ina4e iskam da ti zadam samo 1 vapros i ti da mi otgovri6 4ESTNO:
    Naistina li za teb toi se samo "nai-dobar priqtel" ili e ne6to pove4e??
    Tova e za sega.
    First you get the money, then you get the power, then you get the women!!!!!!!!!!!

iska^te~
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SPARKY```
    Parvo da ti kaja bravisimo.Iskrenno priqtelstvo mejdu momi4e i mom4e-TOVA E RQDKOST.Kazva6 4e si opitala da razgovarq6 s nego,no ne e imalo polza.Moje bi ne si bila tolkova nastoqtelna kolkoto e trqbvalo da bade6.Vse pak ti sama kaza 4e toi malko INAT si pada.Bih posal o6te po temata no sega ne razpolagam s nujnoto vreme.Ina4e iskam da ti zadam samo 1 vapros i ti da mi otgovri6 4ESTNO:
    Naistina li za teb toi se samo "nai-dobar priqtel" ili e ne6to pove4e??
    Tova e za sega.
    izpitvam silni priqtelski 4uvstva kam nego.predi mnogo vreme ima6e i ne6ty pove4e,no tova vreme otmina.
    a kolkoto do tova dali bqh nastoqtelna...bqh ! toi prosto si znae negovoto.i da moga da kaja 4e nasheto priqtelstvo be6e mnogo iskernno...i iskam da go zapazq takova.Nikoga ne sam imala takova doverie na nqkogo.

.

Vqrno,e 4e priqtelstvo mejdu mom4e i momi4e ima rqdko.AZ imah takova s edno momi4e kogato bqh hlapak,no nqkak si kogato stanah na 13-14 godini se ot4ujdihme.Ne sme se karali no tova e.Sega sme samo na zdrasti
    a sme sysedi.Znam,4e slu4aq ne e to4no sy6tiq,no prosto iskah da napi6a ne6to pyk i samo edin otgovor...bi trqbvalo da sa mn spored men
    "Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"

Ti si go obi4ala i o6te go obi4a6 no ne samo po priqtelski,a po vseki vazmojen na4in.Tova pone zabelqzvam az ot na4ina po koito govori6 za nego i va6ata vrazka.Ti moje i da mu ima6 doverie,no toi qvno e izgubil svoeto kam teb.Ti re6ava6 dali da prodaljava6 da se bori6 za priqtelstvoto vi
    First you get the money, then you get the power, then you get the women!!!!!!!!!!!

iska^te~
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SPARKY```
    Ti si go obi4ala i o6te go obi4a6 no ne samo po priqtelski,a po vseki vazmojen na4in.Tova pone zabelqzvam az ot na4ina po koito govori6 za nego i va6ata vrazka.Ti moje i da mu ima6 doverie,no toi qvno e izgubil svoeto kam teb.Ti re6ava6 dali da prodaljava6 da se bori6 za priqtelstvoto vi
    tova 4e sam go obi4ala predi si ostava v minaloto i sam sigurna 4e nqma nishto obshto s tova koeto stava v momenta.sega si go obi4am samo kato priqtel.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    може да е имал чувства към теб и ти без сама да се усещаш да си му давала напразни надежди.. и след това неволно да си направила нещо, с което си го наранила
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Re: bez nai-dobriq mi priqtel

Цитирай Първоначално написано от iska^te~
    malee hora nz kakvo da pravq ve4e ot po4ti 2 meseca sam skarana s nai-dobriq si priqtel bez nikakva pri4ina.toi ei taka izvednaj re6i da ne se doverqva na momi4eta,zashtoto mnogo go bili naranqvali(taka razbrah ot dr hora,koito sa govorili s nego) i sprqhme da poddarjame sqkakvi otnosheniq! emi.... predi tezi 2 meseca neznaeh kakvo da mu kaja,zashtoto az sashto mu bqh adski sardita,4e pri4islqva i men kam tezi momi4eta.Ta toi mi spodelqshe vsi4ko.Prosto toi e 4oveka,koito moga da nareka s raka na sarceto si dobar priqtel.a tezi dni razbrah,4e moje bi nikoga otnovo nqma da si govorim...i mi se doplaka neznam kak da si go varna otnovo!predi mi imashe doverie,a sega sqkash ne e sashtiq 4ovek.minava pokrai men sqkash nikoga ne sme se poznavali tova napravo me ubiva!ne moga da govorq s nego ve4e!opitah i nqma6e polza....... molq vi daite savet ili ideq....kakvo da napravq?ne moga da govorq s nego,zashtoto toi e spr golqm inat i si znae samo svoeto!neznam ve4e gubq nadejda 4e nqkoga pak shte mi kaje dori edno "zdr".......
    ами щом постъпва по този начин с теб значи просто не ти е бил усобено добър приятел ... ако държеше на теб нямаше да се държи по този начин ...а относно .. приятелството м/у момиче и момче го има ... колкото и да е рядко !! опитаи се пак да поговориш с него ако се праи ..напрау го заеби и да се опраа ..рано или касно нещата ще се оправят от самосебеси !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си