- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Problem s Skype!!!
Имам 1 много голям проблем, Пускам си Skype пеша си името и паролата почва да зарежда и пише "Вписване" чакам 4,5 секунди и накрая пак ме връща да си пиша името и паролата,ни ми пише че са грешни,просто не мога да влеза Моля ви някой да ми помогне,не знам какво да правя...![]()
![]()
![]()
ЖиВоТ Без ЛюБов,Не е ЖиВоТ, а СъщЕстВувАнЕ!
mi probvai pak resni pc-to ako ne dai zabravena parola i da ti pratqt nova ti posle shte si q smenish kato vlezesh
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
или си преинсталирай скайпа![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Направих Всичко което ми казахте но не става нищо,мога да влизам във Всеки Друг Ааунт , но не и в моя...А и мога да даси влизам в акаунта от всеки друг Комп но не и от моя..![]()
изтрий си cookie-тата![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Само това помагаПървоначално написано от skate_warrior
nau4i si parolata ima ponqkoga ima zn dali 6te e s malki ili glavni bukvi Dai i Copy i past ot e-maila
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Оказа се че нищо не помага.просто си направих нов акаунт.
въпреки че не ми се искаше но ... бтв и други гора ми казаха
че така им се е бъгвал Скаипа..
От този ти пост разбирам, че проблема може би е в компютъра ти.Направи следното: премахни скайп-а.След това трябва да се навреш в регистрите, за да изтриеш всякакви reg свързани с него...Най-просто без допълнителен софтуер става така - Start-->Run-->regedit.В появилия се прозорец натискаш Ctrl+F (Find-Търси).Въвеждаш в полето Skype и натискаш Find Next.Триеш всеки намерен резултат...докато ти каже, че няма повече.След това си инсталирай Скайп-а отново...Ако проблема е при теб, така трябва да се решиПървоначално написано от _Gery_
.Разбира се може и по друг начин да търсиш из регистрите.С някакъв софтуер...примерно TuneUp Utilities 2006...Успех
![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi