- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защоо пак на мен :((
В момента съм в Америка и живея при леля си...даже се записах да уча,но сега възникнаха едни проблеми и май ще трябва да се пребирам в България,колкото и да не искам
Проблема е там,че скоро се запознах с едно момче,което адски мн харесвам а и тои мен също..просто не мога да спра да мисля за него..а толкова мн неща ни делят и най-вече това,че трябва да си заминавам за БГ и може би никога вече няма да го видяВсеки път когато трябва да се видим винаги нещо възниква и разваля плановете ни...ама ВИНАГИ! Най-лошото е,че аз го харесах още от първата ни среща и едва ли скоро ще спра да го харесвам...До сега това ми се беше случвало само веднъж след което харесвах момчето 2 години а пък той ми казваше,че съм малка..А пък сега като знам,че и той ме харесва ще ми е още по-трудно
моля ви,дайте ми някакъв съвет..какво да правя
Ще се побъркам...а дните минават....
![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
ehh,mila,mnogo ti e tejko qvno na teb!Predi neiska6eda zaminava6,a sega neiska6 da se vra6ta6!tova ejivota-sladak i gor4iv!Vqrno,4e ako se varne6 nqma da moje6 da vidi6 pak tova mom4e,nopak kakvo vi pre4i da se obi4ate,makar iot razstoqnie!Vqrno sa6to ,4e toponqkoga mnogopre4i,ama pak i nemoje6 da zapovqdva6 na sarceto si koga da obi4a,koga da se radva ili koga da strada!Kakto sepee v ednapesen telefon ni sabira,telefon ni deli!Vqrno e i tova!MOje da se4uvate!A pak za6to simisli6,4e pove4e ne 6te se vidite!Tovamoje i da nee to4no taka kakto gomisli6!Vinagi ima skrita nadejda edna,kogatoponqkoga stavai realnost!Ako liubovta vi e silna ,istinska i iskrena trqbva da se borite za neq,za da ste 6tastlivi zanapred!
Naistina mnogo sajelqvam za tova,koeto ti se slu4va!Lo6o e!Tajno e,no jivota ponqkoga e mnogo surov!Ala ponqkoga tova ni pravi po-silni!
Dano vsi4ko se optavi pri teb!Govori s mom4eto imu kajikak stoqt ne6tata! aide i pi6i kakvo e stanalo,ako ne e mnogo nahalno ot moq strana de!
q xodi da sa .............
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Много кофти![]()
Ми разменете си кординатите(ако не сте го напрайли де) и
потдържайте връзка!Пък като си разрешиш проблема може
да се върнеш в САЩ и нещата да потръгнат... ако си готова на това
за него![]()
Ами какво да ти кажа. Чела си темата, която пуснах аз. Ако стане така да се върнеш нямаш голям избор освен да се примириш.. Понякога се налага колкото и да не искаме.[/i]
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
Еми ако е толкова неизбежно връщането ти-няма какво да направиш.Но никога не трябва да свеждаш глава.Животът е пред теб!!!Те първа ще се вклюбваш и т.н.Може пък да е само увлечение-но това ще покаже само времето.Но не се отчайвай.Щом така става значи е за добро!!!
Здравей,
аз имам подобен проблем: харесах едно момче,когато знаех, че след месеци заминавам в чужбина за неопределено време. Излизах с него...оказах се адски влюбена, както никога досега...Той също. Заедно сме от година. Още тогава заедно обсъдихме проблема и той ме чака. А аз, когато имам време, се прибирам да го видя. Обещахме си, като завършим да сме си заедно. Е,тази година остана.
Ако ти е възможно...бъди с това момче, поддържайте връзка (ние си чатим примерно, колкото и банално да звучи). Не знам колко сте големи, но можете да завършите и да сте си заедно, или не знам. НО съветът ми е да не се предаваш! Бори се да сте си заедно и дано любовта ви да е силна...дано не е само харесване.
Успех,с теб съм!![]()
The EmpEroR is dead.
Even though and nothing learned with strength I burn... ILR
както казаха по горе разменете данните си и разменяйте писма .. така няма да се забравите ,а и колкото гадно да звучи -в крайна сметка явно не сте били един за друг..и в БГ ще се запознаеш с по-готини момчета ,но ако наистина мн го харесваш не се отчайвай -зав секи проблем си има решение..
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
дам, не се отчайвай, през уикенда ще си ходиш до Америка.. пхахПървоначално написано от Iliqn4eto
по-добре го забрави, ако не успееш пиши едно ЛС, да провам аз да те откажа от него![]()
vengeance knows no mercy
Да...лесно е то да се каже "ще си пишете,ще се чувате по телефона .." ама има ли някакъв смисал?след като вече може би няма да го видя никога
просто нз как ще го забравя
Ако се наложи тази седмица да се пребирам в България утре може би ще го видя за последно и то май ще е само за 10-15 мин...
![]()
porednata provalena sreshta![]()
![]()
![]()
ако има някаква по голяма възможност да се върнеш в америка поддържайте връзка но ако мислиш че такава възможност няма по добре колкото и да ти е трудно се опитай да го забравиш
In The End It Doesn't Even Matter...
има някаква малка възможност за лятото..ама като си помисля до тогава може много неща да се променят а пък и дали той ще има същите чувства към мене ..![]()
trudno e...no kakto vijdash dori sudbata e protiv tova da ste zaedno...pone az ne razbiram,zashto vinagi sreshtite vi se provalqt...
Gledahte li predavane "More ot lubov" kydeto edni dvama.. toi v chujbina.. tq tuk.. i se zaribili.. i Natalia gi sybra.. sreshna gi za pryf pyt.. zashtoto lubovta im e uspqla da preodolee vsichki peripetii i e ostanala jiva i plamtqshta.. V prodyljenie na 3 godini samo si bqha pisali horata.. i kato gi davaha sega bqha tooolkova sladki i vlubeni.. i mnogo shtastlivi..
Predpolagam razbra kakvo iskah da kaja :P
вместо да се тревожиш и притесняваш, че няма да можете да се виждате, да се чувате по телефона и т.н., просто се откажи от това момче. в крайна сметка той нито е първия на земята, нито е последния! тук също ще намериш момче, което ще ти допадне и което бързо-бързо ще го замести в сърчицето ти. друг начин няма!
Мерси мн на всички за съветите ..малко се съмнявам да го забравя лесно ама ще се постарая..![]()
Nedelina този брои на Море от любов не е ли стар? Аз преди доста време гледах нещо такова...![]()