- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте избрали.......?
exexe dobre
емммммм ок може и така да е
Аз съм момиче и стилът ми е много странен и нестандартен, клонящ към пънкарското обличане, така че съм пристрастна към тези момичетаИ все пак, дори и да си нестандартно облечена, пак можеш да си секси, но по по-различен начин
moje i taka da se kajeПървоначално написано от teardrop
) no kuvolqka si e kurvolqk v kakvito i da bilo drehi .
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
2roto
Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
znaesh obichash me i ti !!!
Не е задължително едно секси момиче да е к***а. Сексапилът се крие не само в изрязаните дрешки, тоновете грим и по-перверзното държание. Едно обикновено момиче може да е много по-секси от някоя нарисувана кукла. Бих заложила на по-нестандартното.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз самата съм от типа "секси" .. някак си не мога да изляза навън и косата ми да не е оправена или ноктите да не са ок .. или в някакви раздърпани дрехи... не се чувствам добре просто. Затова и бих избрала момичето което е супер секси. А ако е с някакво нестандартно мислене, да не е курва, да е умна и да знае как да се държи добре ... мисля че този вариант е най-добрият.
Първоначално написано от Th3WildAng3l
taka tre da se podarjate sve pak ste ot edin bran6
da be she se poddurjat te ne gi znaeme kvi sa ama vajnoto e che te se mislqt za sexiПървоначално написано от Obitax
![]()
![]()
![]()
taka e nai vajno e da ima6 OGROMNO samo4ustvie koeto e bez pokritieПървоначално написано от leko_otkachena
![]()
xaxa da be nali i ako zeme nqkoq koqto ti vika v chata che e sexi ako q vidish najivo koi q znae kolko shte e sexiПървоначално написано от Obitax
![]()
ima go i toq moment![]()
imal sam slu4ai kogato edvam ne sam oslepqval....
За нещо нестандартно![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Ест,че нестандартното,което си личи и от момичето,което обичам![]()
![]()