abe hora nqkoi moje li da mi kaje kak moga da gledam btv online na kompa![]()
TV Tunner
На бас, че не знае какво е това![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Ае на бас пък че вие сто по-тъпо! Пита online! Толкова ли сте прости? Че и коментират че той/тя не разбирал/а!
Туй го има и за Канал 1 ама не знам сайт. А и ТВ България също![]()
Ти пък като не се "сещаш" защо се обаждаш? Oмнико..
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Ei horicaa ne sum tupa i sum razglejdala i sum svalqala programi ama ne sa bg i za tva vi pitam ako znaete neshto ama vijdam 4e nz![]()
Първоначално написано от skate_warrior
![]()
![]()
![]()
![]()
hahaah mn smeshno tva e kabel s koito svurzvash tv s kompa![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Невъзможно е да гледаш BTV онлайн
http://www.btv.bg/faq/Искам да знам дали излъчвате програмата на bTV online?
Програмата на Би Ти Ви не се излъчва online. В раздел bTV via satellite ще научите как може да гледате нашата програма извън България.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Всъщност можеш. Аз се сещам за поне един вариант, но е прекалено сложно и то ти трябва чужда помощ. Аз редовно си гледам мачове от Шампионската Лига он-лайн от "Шанхай Спортс"![]()
тва е една платка дето първо кихваш около 100 лева (зависи какво качество търсиш) после я ръгаш в компа, инсталираш и софтуер, рестартираш ръгаш кабела от антената и гледашПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
2, 11 и 8 точка системно - бан