.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    freeque
    Guest

Moderated: Каза ми, че иска да си останем само приятели

незнам вече какво става ..затова се обръщам към тоя форум.Хзаресвам едно момиче,т.е. симпатиите са взаимни от няколко години,но преди няколко месеца се заговори за чувства.Да обаче,след като се скарахме за глупости тя тръгна с друго момче ,аз обаче реших да и кажа какво изпитвам,и се оказа че и тя ме обича докато ходи с него..имаше обещания ,смс-и ....и всичко вървеше добре ,докато един ден тя не ми заяви че трябвало да си останеме само приятели(най-добри),което е убиийствено,а само преди няколко седмици ставаше въпрос за "големи чувства".Сега тя си е с онова момче ,а аз се чудя къде сгреших,какво си мисли тя и какво е станало за да се развият нещата така..

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Голям фен
    Град
    Memphis
    da neti puka da xodi da sa shiba ku4kata
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Фен
    Град
    София
    nikoi neznae kakvo i se vurti v glavata zatova prosto pogovori s neq i vij kakvo ima da ti kaje!uspeh
    Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Може просто междувременно да се е привързала към гаджето си и вече да не иска да се разделя с него .. знам ли какво и се върти в главата...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Може просто междувременно да се е привързала към гаджето си и вече да не иска да се разделя с него .. знам ли какво и се върти в главата...
    Абе за 2 седмици толко големи чувсва не се изпаряват туко така...ама и аз не знам какво е искала да направи...може би да те нарани.Да ти даде надежда,а после...

Мега фен Аватара на koalka
    Не става така,както си го мисли тя.Много тъпо се е изказала,че иска да си останете само приятели.Логично е че не можете да сте приятели,при положение,че ти имаш чувства.Питай я за последно за чувствата ти и в зависимост от това какво ще ти каже,моето мнение е да не се занимаваш с нея.

Повече от фен
    Вариант е да е решила,че предпочита момчето,с което ходи.Вариант е и да си е втълпила(без да се обиждат момичетата,това се отнася само за някоие от тях) както доста момичета правят,че прави това,което е правилно,че не сте един за друг и т.н.Абе...недей да тичаш след нея,заеби я!

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Курволяк !
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Triple-H
    Курволяк !
    =D> =D>

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Аз съм в подобна ситуация... По цял ден си мисля как е възможно вчера да казва "липсваш ми... обичам те..." , а днес да иска да ми е само приятел Уж вината не е в мен, уж всичко ми казва, но аз не мисля че това е всичко...
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Голям фен
    Град
    sf
    pi4,edin suvet i po-dobre me poslu6ai-ostavi q taq ne6tasnica,koqto nz kakvo iska. nemeri si momi4e,koeto 6te te oceni!

Guest
    ТО така лесно да говорите откажи се от нея и я заеби и я забрави то така не става всеки знае че е много трудно то нали знаете на чужд гръб и сто тояги са малко а колкото до автора на темата поговори с нея и виж какво ще ти каже.

freeque
    Guest

кофти работа..

Емм.. какво да кажа,точно това ме съмнява най-много,че наистина е малко нелогично за 2 седмици такъв прилив на чувства към она гарван ,обаче най-интересното е че в чата не ме оставя,дори имам чувството че в даскало флиртува с мен (приятелят и не е в същото даскало),обаче това колкото и да ми е тежко да го кажа,май наистина са "курвенски раоти"...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си