- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кои колко бройки има?
Я всеки да си каже (мимичета и момчета) кой наколко години е и с колко човека е спал...
Аз съм на 17... 11 момчета.
чакай да извадя елката да сметнаПървоначално написано от Гостенка
![]()
![]()
![]()
абе сори,ама ако е истина ти си си първокласна курва.Първоначално написано от Гостенка
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Гордееш ли се !?Първоначално написано от Гостенка
![]()
хахахахаПървоначално написано от olive_oil
![]()
![]()
![]()
![]()
хмхахахаха![]()
![]()
![]()
![]()
I’d give my all to have
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Abe vie ste super prosto be kvi ste 4e da davate ocenka koi kakuv e vseki e svoboden da pravi kakvoto si iska ako nqmate kakvo da kajete po temata si zamul4ete a sled kato imate da s;odelite ne6to na avtorkata li4no si ima na4in za tova ne e nujno vsi4ki da slu6at glupavite vi izkazvaniq koito ne sa po temata da va eva v tupacite golemi moralisti se izvudiha
Ama samo nedei da se vuzgordqva6 mnogo 4e tva tvoito si 4ist kurvaluk
First you get the money, then you get the power, then you get the women!!!!!!!!!!!
готин/на аз нямам нито една бройка и съм изключително горда с това.Abe vie ste super prosto be kvi ste 4e da davate ocenka koi kakuv e vseki e svoboden da pravi kakvoto si iska ako nqmate kakvo da kajete po temata si zamul4ete a sled kato imate da s;odelite ne6to na avtorkata li4no si ima na4in za tova ne e nujno vsi4ki da slu6at glupavite vi izkazvaniq koito ne sa po temata da va eva v tupacite golemi moralisti se izvudihaми
I’d give my all to have
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
i az kvo da napraa?Първоначално написано от Гостенка
браво на теб няма лошоПървоначално написано от olive_oil
Елка мене ми не трябва по добре сметало![]()
![]()
А иначе май ги свеждаме до две
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
неразбирам какво я критикувате.Тя сама е решила да спи с толкова и предполагам ни най-малко я интересува нащо мнение.Ако нямате какво да казвате по темата въобще не се обаждайте,не е нужно да се пълни с излишни проставки коментари от сорта на "леле ти си ебати курволетината " и подобни !
А по темата на 17 съм и съм спала с 4 момчета и 1 момиче!
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
mi na 15 sym i sum bil s mnogo momi4eta , no nqma da spomenavam broika shtoto tq prosto ne e ot zna4enie
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
аз съм на 15 ... с 2 момчета съм била до сега.. има време хаха![]()
На 17 почти и съм била само с 1.
На 16 съм и не съм спал с нито една още...![]()
![]()
It's a nice night... On this kind of night, I crave for blood.
никога не е късно, скъпаПървоначално написано от olive_oil
![]()
П.П. 16г. - 0 момчета , 0 момичетасамо една ръка
![]()
vengeance knows no mercy
na 18 sam i sam spala s 2 mom4eta![]()
на 17 сам и съм била с 2-ма
Е,какво...много ли се гордееш?Айде да не казвам каква си...ще премълча.Нито за момчетата,нито за момичетата(още по-малко за момичетата) това е за хвалене.Хубаво е да бъдеш с един партньр според мен,но да го обичаш и да имаш чувства.
почти на 19 съм и са кат ги преброих са станали 8 момчета...