.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    sladkoto_veni
    Guest

Фон дьо тен

Използвате ли фон дьо тен??? Аз до сега не сам използвала но мисля да си купя. Моля ви предложете каква марка да е за да е хубав и да не ми излязат пъпки от него.

dstgfg
    Guest
    az polzvam na impala 4 nomer i sam mn dovolna

Голям фен
    Имам L'oreal Infallible. Но рядко го ползвам. Доволна съм, но преди имах фон дьо тен на Манхатан и ефекта беше същия, само дето манхатанския ми излезе с 10 лв по-евтин.

sunny COLLISTAR
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от dstgfg
    az poalzvam na impala 4 nomer i sam mn dovolna
    abe macki vie normal li ste 6e si magete liceto s niakuv si bokluk det strua 2 lv i koi zn kvi pomii ima vutre pfff... samo 6e si susipe6 kogTA S TQ GADOST zemi si na Loreal ili vichy

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Използвам на Bourjois Happy Light и съм много доволна.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Pfffff... tova ne6to si go zeh vednaj i pove4e nqma da si go vzimam. To za taq rabota trqa da si maistor, 4e da si go sloji6 kato horata, az pone ne moga i sledovatelno ne polzavam fon-dio-ten

Фен
    Град
    Franciq
    spored men Loreal sa nai hubavite

sladkoto_veni
    Guest
    Колко струва на Лореал? Ако може пишете и цени плс

Голям фен
    Град
    София
    az ne se klepam s takiva raboti prosto ne namiram smisul da se slaga

И аз ползвам на Loreal и съм много доволна около 22 лева е

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Mda naistina na Loreal sa mn hubavi polzvam ve4e 2 godini i sam ujasno dovolna nqma da sgre6i6 ako si go vzeme6,ne stryva 5lv no za tva e ne6to ka4estveno ot koeto nqma da se obrine6 ili ne6to podobno
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

На Люмене двуфазния.Цена 26 лева.

Голям фен
    Град
    София
    на SEVENTEEN са хубави.. около 10-15лв..

Цитирай Първоначално написано от sunny COLLISTAR
    Цитирай Първоначално написано от dstgfg
    az poalzvam na impala 4 nomer i sam mn dovolna
    abe macki vie normal li ste 6e si magete liceto s niakuv si bokluk det strua 2 lv i koi zn kvi pomii ima vutre pfff... samo 6e si susipe6 kogTA S TQ GADOST zemi si na Loreal ili vichy
    Айде нема нужда .Все едно знаеш какво съдържат козметичните продукти.Има и много качествени евтини продукти.

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от drawers
    Имам L'oreal Infallible. Но рядко го ползвам. Доволна съм, но преди имах фон дьо тен на Манхатан и ефекта беше същия, само дето манхатанския ми излезе с 10 лв по-евтин.
    az go imam su6tiq Infallible i mn mi xaresva.ima super pokrivnost i izravnqva tena dosta dobre.no kato cqlo vsi4ko fon dui teni sa vredni.
    moq nevinnost i greh.....

Цитирай Първоначално написано от sladkoto_veni
    Колко струва на Лореал? Ако може пишете и цени плс
    Аз съм много доволна от този: http://beauty.market.dir.bg/xoffer.p...254&shop_id=12
    "Това е моят свят, вие само живеете в него" (Garfield)

Супер фен
    spored men ne e normalno 1 momi4e na 16-17-18 god. da nosi fon dio ten(kakto vijdate dori ne znam kak se pi6e) mn e tapo 4e nqkoi momi4eta vmesto da si kupqt leka kozmetika i da lekuvat problemnaa si koja se macotqt s teq gluposti stoi mn grozno
    znam 4e ve4e kozmetikata i vsi4ko ostanalo e mn naprednalo no fon dio tenite koito stoqt dobre sa mnogo skapi i pove4eto teenageri ne mogat da si gi pozvolqt v tozi slu4ai si kopuvat takiva ot lev4eto ili v malko po-dobriq slu4ai ot 5 lv vapreki 4e sadarjanieto r 1 i sa6to(blajna boq) i prili4at na bezjizneni martavci bez nikakva estestvena rozovinka

moqt savet momi4eta e--ne skrivaite krasivite si lica sega ni e vremeto da hodim bez grim za6toto sled 10 god 6te sajalqvame za tova
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Моя е на Ейвън...около 9-10 лева беше...
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Супер фен
    Не ползвам такива пумии...иначе в нас има някъв на Oriflame,майка ми си го беше поръчала (нз защо) и така си стои.Колко момичета съм виждала с фон дьо тен..еми ще ме извинявате,но 2/3 (да не казвам всички,че ще има обидени..) толкова мн клепат и толкова нескопосано,че приличат по-скоро на клоуни...нз де преценявайте си,аз си казвам моето мнение
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Супер фен
    А и да добавя..дискутирах темата с един приятел и той вика: "Абе като я пипнах по лицето и после си поглеждам ръката,ми то цялата в някви мазни лайна..отщя ми се да я гледам даже.."-ставаше въпрос за една мацка и за момента,в който тръгвал да я целува...смисъл любовната игра
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    на Impala е хубав и не е скъп
    иначе аз ползвам не точно фон-дьо-тен, ами крем-пудра с алое
    по-лека е, не си личи много, наподобява крем и не се появяват пъпки от нея
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Аз ползвам предимно на Орифлейм..струваше към 10 в. май и съм си доволна Имах и едни на Манхатан по едно време, амабеше някъв такъв антибактериален и беше доста лекичък но все пак беше хубав

Guest
    teq ovce deto izpolzvat na loreal a ne se pravqt 4e sa mnogo hubavi.Vse si e kozmetika i na impala sa hubavi nit6o 4e sa 5 lv.ako kojata ti e gadna ako 6te i nai hubavite grimove da izpolzva6 vse taq.

Guest
    a te sigorno samo po televiziqta sa videli Loreal 4e e hubav fon-dio-tena i ve4e bil nai-hubav.ne gi slu6ai[/b]

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a te sigorno samo po televiziqta sa videli Loreal 4e e hubav fon-dio-tena i ve4e bil nai-hubav.ne gi slu6ai[/b]
    Nie si davame mnenieto koi fon dio ten za nas e nai dobur,dryg e vuprosa dali 6e ni poslu6a ili ne
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си