- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Харесвам едно момче от съседния клас, но...
zna4i az sum na 14 .. toi e v sasedniq klas ... i e mnogo sladuk i mnogo go haresvam mnogo e dobri4uk no problema e 4e ..vsi4ki mi kazvat kolko typ e bil i kolko typo se darjal i vaob6te 4e bil mnogo perverzen i 4e 6tql da me skasa .. i nqkvi takiva .. i otvsqkade samo takiva raboti se govorqt za nego vapreki 4e toise darji mnogo dobre s men ...ta i4e ne nam kakvo da pravq pls help
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
i men me ubejdavat,che e tup i nestruva ama..znaesh li spored men slushai surceto si i ne sluchai drugite kakvo govorqt
Абе въобще не ги слушай другите, както каза момичето преди мен - слушай сърцето сиЕ, естествено първо трябва да го опознаеш може би по-добре, ако не си го направила, за да разбереш дали има истина в думите на другите.
ako absolutno vsi4ki go kazvat,to zna4i e taka
Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
znaesh obichash me i ti !!!
ne razsujdavash pravilno!!Prosto moje da iskat da go zlepostqvqt pred neqПървоначално написано от tedy1_baby
inache ot druga strana poglednato si prava
Може просто да му се носи лоша слава. Докато не го опознаеш не можеш да знаеш дали е наистина тъп и т.н. И вярвай само нахора, които го познават достатъчно добре, за да са сигурни в преценката си за него.
Каквото и да приказват другите,не си съставяй мнение за него щом не го познаваш достатъчно.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Какво те интересуват другите?Вие двамата сте важни.Щом се държи добре,значи...не ги слушай.
Ако така се вслушваш в чуждото мнение...миличка до никъде няма да стигнеш...Първоначално написано от Анонимко
Какво ти пука какво казват ... провери сама какъв е![]()
и ако си заслужава го хващай![]()
Щом говорим за любов не е важно , какво ти казават другите , а ,какво ти казва СЪРЦЕТО!Те могат да искат да го представят в лоша светлина , защото не искат да си с него .Пък и целта на теб да ти харесва , а не на другите!![]()
от опит не боли пробвай и виж той какво ще направи но не слушай чуждото мнение след като го опознаеш сама ще можеш да прецениш какъв е
In The End It Doesn't Even Matter...
кво ти пука за чуждото мнение бе? Тва е най-голямата глупост да вярваш на тва кво ти кават другите за момчето,което харесваш. След като виждаш,че се държи готино с теб,какво ти пука за глупостите им? Много сте ми странни като почнете така...
Аз така скъсах с една бивша,щото не знам си кой и бил говорил,че аз съм щял да я зарязвам,а изобщо не беше така. И спряхме да си имаме доверие,заради некви такива тъпи интриги...
Бе беги бе , не ги слишайабе овери се сама дали е така
\
/
![]()
![]()
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.