.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

Как да си сменя IP в IRC

Значи един познат си смени ИП-то не с букви, а пак с цифри ама не ми казва как каза само че е търсил из гуугъл много време свободно и е ръчкал из Sock4 ли 5 ли не разбрах много Не съм разбирач и не е БНЦ колкото и да не разбирам от тях Ако някой може да ми хелп-не как става ще съм благодарен \/

Mirc Proxy Server

Guest
    програма ли ще дойде можеш ли да ми оставиш нещо където мога да те намеря да ми обясниш

Ами скайп:
    skype name:krackercho_1
    name:kalata

haa mi to az do kolkoto znam trqbva da idesh pri net dostav4ika ti za takiva turseneta v google nishto ne znam

mislq 4e ne mojej

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Град
    нямам
    ми може с proxy или да идеш при интернет доставчика ти или пак с psybnc
    каде отиваш ти може би ??

Guest
    Купи си едно бнц не са скъпи 1.20 лв и там в сайтовете има В хостове те са безплатни и можеж си ги ползваш с бнц то да си сменях от горе како им викаш "буквите" или искаи от доставчика си динамичен ИП адрес. Повече инфо ако искаш скупе: amigo0o1

Град
    пЛоВдИв
    има бнц-та които са с цифри от рода на 400:5000:3000:1000 нещо такова...неги помня точно...
    DoN't ToUcH Me...YoU DoN't KnOw Me

Цитирай Първоначално написано от VaMpIrE_HeArT
    има бнц-та които са с цифри от рода на 400:5000:3000:1000 нещо такова...неги помня точно...
    То трябва да е прохи....или някое измислено бнц

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си