.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Повече от фен Аватара на the_man

vazmojno li e p1rviq p1t...

taa eto go i vaprosa mi...
    naskoro predi okolo mesec si hvanah mn gotino momi4e s koeto predi 2-3 dena si legnahme. tq kazva6e 4e e devstvena i az i vqrvah ama kak da kaja... nqmam golqm opit s devstvenici... polu4i se slednoto: ne k1rvq. nakraq samo po prezervativa ima6e savsem malko bledo 4erveno petno koeto nz dali e sleda ot kr1v ili...
    sq verno 4e fleze trudno i verno 4e be6e stra6no vazbudena kogato proniknah v neq oba4e se pak... nz za tova pls daite nqkakav help po vaprosa ako ima po kompetentni ot men
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

Нормално е да е имало малко кръв, може втория път да има повече обаче (днеска четох една за такъв случай), а ако нямало кръв, има момичета, които се раждат без девствена ципа. Вярвай й на момичето!

Не е задължително да кърви мацето все едно си е срязало артерията. До колкото съм чел по форуми и книги кръвта може да е доста, а може и да е сравнително малко. Не съм спал, аз лично с девствена, но не знам какво толкова е значението дали си и първия или не си. Абстрахирай се и си я обичкай. Успех.

Не е задалжително да кърви.. мене 1 път не ми потека пак си бях девствена

Повече от фен Аватара на the_man
    nz ama i 2-riq p1t ne k1rvq..
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

Цитирай Първоначално написано от Levski_Fenka
    Не е задалжително да кърви.. мене 1 път не ми потека пак си бях девствена

Повече от фен
    Град
    все още на Земята...
    Спокойно, има много вероятности - примерно на една позната ципата й се скъса докато спортуваше (доказано е, че е възможно), а на друга й се докъса напълно и тече кръв чак на 3-4-тия път.
    so be cool

Супер фен
    Ne e zaduljitelno pri purviq put da ima kruv,pri vseki e razlichno-pri edni nqma,pri drugi ima-tova zavisi edinstveno ot organizma na momicheto.Tova,che pri tvoqta priqtelka ne e imalo kruv ne oznachava,che ne e bila devstvena.Pri men primerno purviq put nqmashe i kapka kruv,puk si bqh devstvena

Guest
    pyrviq i vtoriq pyt nqmah kryv ama posle stana kato vtorata svetovna.. i ve4e pak nqma

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    mi nikude ne e kazano 4e trqbva da ima kruv purviq put.spored mene moje da ima malko moje da ima mnoogo a moje da nqma i izob6to.nz ama ne si pravi priburzani izvodi

Guest
    ne e zadyljitelno da ima kryv,az naprimer ot 1 godina vodq polov jivot i pyrviq pyt ne mi tekna kryv i do sega ne mi e teklo

Мега фен Аватара на koalka
    Ами не е задължително да кърви,а и е била тясна,начи...девствена е била.Какво толкова се съмняваш?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз не кървях първите 3-4 месеца.Така ,че вярвай й!

Град
    някъде там
    Така, много зависи и от еластичността на ципата. Много е вероятно и нормално да не се разкъса. При мен нямаше и капка кръв и като споделих след време с Обичта, той щеше да припадне, 3-4 мин мълчание и след това, "Ама как така?" и "Защо не ми беше казала", аз все пак реших да му кажа, защото си го Обичкам и щом за мен има значение че е първия, той трябва да го знае. Та мисълта ми беше че на мен и след 3 мес, ми повярваха без абсолютно никакви следи! Просто няма защо да те е излъгала, явно не обичаш достатъчно щом се съмняваш!

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Вервайте ми девствена е !
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от Triple-H
    Вервайте ми девствена е !
    не братле бременна е

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

ко ти пука братле ходи да я шибаш да не ти пука девствена мевствена.. праскай я в анала и си готов
    die..

Guest

Re: vazmojno li e p1rviq p1t...

Цитирай Първоначално написано от the_man
    taa eto go i vaprosa mi...
    naskoro predi okolo mesec si hvanah mn gotino momi4e s koeto predi 2-3 dena si legnahme. tq kazva6e 4e e devstvena i az i vqrvah ama kak da kaja... nqmam golqm opit s devstvenici... polu4i se slednoto: ne k1rvq. nakraq samo po prezervativa ima6e savsem malko bledo 4erveno petno koeto nz dali e sleda ot kr1v ili...
    sq verno 4e fleze trudno i verno 4e be6e stra6no vazbudena kogato proniknah v neq oba4e se pak... nz za tova pls daite nqkakav help po vaprosa ako ima po kompetentni ot men
    уфф тая тема колко е разисквана

Фен
    Град
    Plovdiv
    Ami i pri men nqmashe kruv nito 1 nito koito da bilo veche 4-5 meseca... nqma nishto Puk i za kakvo i e da te luja? chuvala sum momicheta koito lujat che ne sa devstveni , no za momicheta koito da lujat che sa devstveni ne bqh chuvala

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си