- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- obi4ate li da hodite na plaj
az mnogo obi4am da hodq na plaj...no za jalost ve4e svur6va lqtoto![]()
Аз пък не обичам. Ужас! Какво толко обичат хората да ходят на плаж , незнам . Слънце - изгаряш , дам сега сигурно някои ще ми развиват теорий за слънце защитен крем , да си стоя под чадъра дрън , дрънМорето - дам , ако искам да съм мокър мога да влезна да се изкъпя под душа , да чакам да завали дъжд или просто да се хвърля в най-близката река
А пък да не говорим как повечето момчета само гледат разголените каки , и след това в тях лъскат упорито
Знам че ще има много критики , но това е мнението ми , предпочитам планините
![]()
\/ peace![]()
Обичам и то многооооооо :P
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Обичам.
obojavam.osobeno na moreto.sedi6 si na brega,slun4iveto te pe4e,dobre ti e,slu6a6 si vulni4kite i kato ti stane mn toplo se razhlajda6 v gotinata vodaobi4am i da use6tam pqsuka po kojata si..
moq nevinnost i greh.....
просто обожавам да ходя на плаж и то не толкова през деня а нощемнищо не може да се сравни с една нощ с китари и биричка на безлюден плаж и посрещането на изгрева ........
![]()
ех как ми се иска пак да съм на морето![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
За обичането мн. обичам да ходя,ама т*пите копе*е*ца спасителите не ме пускат да влизам навътре да ги еваАпък на плиткото ми е безинтересно ......
Mnogo obicham...
A nali vse pak, kogato stoim na slyncheva svetlina se otdelq hormona na shtastieto. Zatova horata sa po-shtastlivi prez lqtoto, a zimata se depresirat.
HeaL ThE WorLd...
MakE it a BettEr PlacE..
Не обичам много ама...става![]()
Не обичам!![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Изобщо не обичам!Мразя да ме пече слънцето,чувствам се като свинска(нали съм си от ЦСКА) пържола!Пък и самата обстановка ме депресира-хора ти ходят по главата,топки хвърчат наляво и надясно,духне малко ветър и не може да видиш нищо от пясъка,влезнал в очите ти...
60 пъти предпочитам да ходя на планина!Преди много ходех на Безбог,ама и там напоследък почна да се пълни с много хора заради шибаното Банско и сега предпочитам по тихите и неизвестни хижи...
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Слънцето ме мрази...имам слънчева алергия и избягвам да ходя мн мн на плаЩ
А и не ми допaдa да се пека много
Аз ОБОЖАВАМ да ходя на плаж.Особено с приятели-перфектен начин да ти премине деня в забавления и смях.Първоначално написано от Анонимко
![]()
И светлината вече я няма, настъпва вечен мрак,
животът е една измама в този мрачен свят...
Загадъчна е тази нощ,приказка,вълшебство!
Всичко тъне в разкош,в мрачното,красиво съвършенство...
ами морето просто си ме влече , нали съм бургазлийка! просто си го обичам , а плажа е свързан с него така че...
Баси май аз съм сбъркана нещо... Мразя да ходя на плаж, пък искам да съм чернаАма кво му е хубавото не мога да разбера. Пищят лапетии, пече ме слънцето посля ходя изгоряла(ей на сега пак се беля), полепвам цялата с пясък, даже и в г*з* ми влиза, като вляза във водата я водорасло, я медуза, я рак, я няква друга простотия
След тва косата ми става толкова суха, че чак се къса... Не е работа. Е, ако е на басейн с повече мерак отивам. Пак има деца и слънце, ама цялата емоция от мизериите във водата и пясъка я пропускам
![]()
Чудете ми се колкото искате, ама това си ми е мнението![]()
Обичам. Много обичам. Случвало се е дори да си караме упражненията в университета на плажа. Често се разхождам, дори да е кучи студ. Тази година като по чудо не успях да изгоря (миналата година се бях улял преди да забегна зад граница).
Ползва търсачката.
i mene me kefi samo deto me e malko gnus da vlizam vuv vodata![]()
daa, obi4am, amaaa ne v 3-4 da se purja kato kiufte, az obi4am kum 5-6 mnogo hubavo vreme, sutrin su6to e jega![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
ооо обожавам да ходя на плаж ама вечер кат ги няма малките пищящи деца дето ти равалят кефа пък и + тва не можеш да изгориш![]()
тва бях азПървоначално написано от Анонимко
![]()
Аз много обичами да плувам и да се пека
![]()
ОбичамМммОбаче вече края на Август ми омръзва, защото съм от Варна и...абе става тъпо като ходиш всеки ден, а пък то друго не може да се прави през деня.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
даааааааааааа