.

Виж резултатите на анкетата: Какъв ви е средния успех в училище?

Гласували
52. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 2

0 0%
  • 3

1 1,92%
  • 4

11 21,15%
  • 5

40 76,92%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от protoss
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Въпреки че имам най-много неизвинени и извинени отсъствия и най-много провинения съм втора по успех в класа в една от най-авторитетните гимназии в Пловдив.
    Тази година нямам още оценки,но взимам стипендия от миналата година.Успеха ми беше 5,80
    В коя елитна гимназия казваш че си?
    Хуманитарната.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Guest
    za6to v taq maloumn atema nqma otgovor 6?tva 4e nqkoi e dostatu4no tupoumen za da ne moje da izkara edna 6estica ne zna4i 4e poprincip ne e vuzmojno da polu4ava6 osnovno tazi ocenka.az zavur6ih osnovnoto si obraznovazie s uspeh 5.98 a srednoto s 5.63.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
    bahti zubarite ste az se se krepq mejdu 4 i 5 e ponqkoga se slu4va i pove4e de
    въпрос на интелект...
    аз не пишех домашни, почти не четях уроци или нещо, а по-няколко предмета нямах тетрадка и учебник...
    imenno,az su6to.da si "umen" ne zna4i da zubri6 kato kreten a da moje6 da si izkarva6 dobrite ocenki s minimum usiliq.za tva stava duma

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    въпрос на интелект...
    аз не пишех домашни, почти не четях уроци или нещо, а по-няколко предмета нямах тетрадка и учебник...
    и аз така само че си имах тетрадки нищо , че ги отварях пък от 3 години насам не съм паднала под 5,70

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    6 mnoo qsno
    get off.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    годишните ми средни успехи за 12-те години в училище варират между 5.55 и 6.00. най-малко имах в 9ти клас: доста се бях отпуснал и имах 5.55. дипломата ми за средно образование е 5.71.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Последната година ми беше 5.62. (годишен успех)

Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    въпрос на интелект...
    и аз така само че си имах тетрадки нищо , че ги отварях пък от 3 години насам не съм паднала под 5,70
    до 7ми клас бях типичен зубър. след това не съм си давал никакъв зор. например по география и биология учех по един урок годишно. нямали сте тетрадки по някои предмети - че аз пишех по всичко в една тетрадка по принцип съм завършил елитна гимназия, но оценките се изкарваха много лесно.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Опа гаф... исках да кажа , че не съм ги отваряла тези тетрадки тзтз... А btw като гледам оценки лесно се изкарват , за което не ме е яд някви флиорци дето понятие си нямат ми изкарват високи оценки ... Аб е Българска му работа

Голям фен
    А защо няма възможност-6?
    /rossa./

Цитирай Първоначално написано от Gangsta_zone
    Цитирай Първоначално написано от Maria Carmen
    emi..ot 1 do 9 klas vse 6
    Ти си баси зубарката баси някога излизаш ли някаде и да отделяш очи от учебниците

abee da ti kaja 4estno v klas kadeto sam edinstvenata bulgarka ne e tooolkova trudno da slu6am v 4as i posle da go kaja na drugiq pat kat ma izpitvat

По време на сроковте преобладават 5ци. Също и 4ки и 6ци. Но основно 5. Но в края на годината до сега под 5.50 не съм падала. Странното е, че почти не уча специялно-квото чуя в час и прочитам някой друг урок. Нищо, че и аз съм в 'елитна' (хм...) гимназия....оценките се изкарват по различни фактори повечето пъти
    If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Повече от фен
    Ot vsi4ko po malko ima

Цитирай Първоначално написано от Ku4eNcE
    Ot vsi4ko po malko ima
    И аз съм така,ама предимно 4-5-6

Абе вие сте супер гениални тук. Аз пък само в пети клас не съм завършила с пълно 6, защото по физическо имах 5. Сега, между другото, съм най-добрата по физическо. Уча в елитна гимназия, имам си тетрадки и учебници, от час не бягам, а слушам внимателно. От това само съм спечелила. Иначе вкъщи страшно ме мързи да уча, рядко отварям, но реша ли, уча сериозно. Думите съм ги учила много и сега определено това ми помага - английският ми е доста добър. Но принципно вкъщи рядко уча, сега ще гледам да променя това, защото ми предстои кандидатстване.
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

Повече от фен
    Град
    вход Б [KMD]
    Миналата година я завърших с пълно 6, за тази е още твърде рано да се каже...имам две 5тици
    You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.

Ти си баси зубарката баси някога излизаш ли някаде и да отделяш очи от учебниците
    А да и кой диоптър очила носиш
    защо грубиш момичето все едно е лошо да имаш високи оценки и все едно всички отличници са задръстени не излизат и носят очила? а ти за много велик ли се имаш с ниските оценки? мога да ти кажа че между вас двамата в по-вероятно тя да стане успял човек

авторът на темата е жестоко тъп.

моят успех винаги се е въртял около 5, 5 и нещо... чувствам се проста сред толкова потенциални гении във форума
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    А да и кой диоптър очила носиш
    защо грубиш момичето все едно е лошо да имаш високи оценки и все едно всички отличници са задръстени не излизат и носят очила? а ти за много велик ли се имаш с ниските оценки? мога да ти кажа че между вас двамата в по-вероятно тя да стане успял човек
    Много си прав, няма лошо в това човек да учи и да знае. А него като го мързи, си е само негов проблем. И носенето на очила не зависи от оценките в училище, познавам едно доста глупавичко и мързеливо момиче, което по цял ден се занимава само с външността си и ходене по кафенета, знае само да харчи парите на мама и тати. Вкъщи не отваря учебник, нито в час. Обаче има 3 диоптъра късогледство. Така че това не е критерий.
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

Голям фен
    Средният ми успех винаги се е въртял около отличен. И в това няма нищо срамно, както се опитва да го изопачи г-н Джи. Нито съм зубърка, дето не излиза от къщи, нито нося очила. Просто се старая.

обикновенно не е отличен...то го няма и в анкетата
    справям се Много добре
    Ако искаш да участваш в поп група-кликай смело тука:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=57974

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Mo6nо
    Пет. Защо няма 6? Явно ти се струва невъзможно да се получават основно такива оценки.
    С оглед грамотно написаната тема, никак не се учудвам.

Моят среден успех за 5 години от 8-и до 12-и в дипломата е 5.71 май.. но пък изучавах предимно музикални предмети, не че нямаше и общообразователни.

Guest
    bahti zubarite ste
    Пълни глупости! Завърших бастилията (където изискванията са голеееми) с 5,81 среден успех. Не съм отделяла кой знае колко време за учене...макс. 1 час! Когато кандидатствах (защото вече съм студентка) имах време да уча за училище, да ходя на уроци и да се виждам с приятеля си. Всичко опира до памет, съсредоточеност, добра организация и най - вече интелект.

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    minalata godina zavyr6ih s am 5 i 90
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Аз завърших с 4 и малко... някъде около 4,15-20 беше... най-често срещаната ми оценка е 4... 3ките и 5ците също често се срещат... а 2ките и 6ците по-рядко, ама и те се мяркат
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си