- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какъв ви е средния успех в училище?
Хуманитарната.Първоначално написано от protoss
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
za6to v taq maloumn atema nqma otgovor 6?tva 4e nqkoi e dostatu4no tupoumen za da ne moje da izkara edna 6estica ne zna4i 4e poprincip ne e vuzmojno da polu4ava6 osnovno tazi ocenka.az zavur6ih osnovnoto si obraznovazie s uspeh 5.98 a srednoto s 5.63.
imenno,az su6to.da si "umen" ne zna4i da zubri6 kato kreten a da moje6 da si izkarva6 dobrite ocenki s minimum usiliq.za tva stava dumaПървоначално написано от exploitedteen
годишните ми средни успехи за 12-те години в училище варират между 5.55 и 6.00. най-малко имах в 9ти клас: доста се бях отпуснал и имах 5.55. дипломата ми за средно образование е 5.71.
Последната година ми беше 5.62. (годишен успех)![]()
до 7ми клас бях типичен зубър. след това не съм си давал никакъв зор. например по география и биология учех по един урок годишно. нямали сте тетрадки по някои предмети - че аз пишех по всичко в една тетрадкаПървоначално написано от GLeZoRanA
по принцип съм завършил елитна гимназия, но оценките се изкарваха много лесно.
А защо няма възможност-6?
/rossa./
Първоначално написано от Gangsta_zone
abee da ti kaja 4estno v klas kadeto sam edinstvenata bulgarka ne e tooolkova trudno da slu6am v 4as i posle da go kaja na drugiq pat kat ma izpitvat![]()
По време на сроковте преобладават 5ци. Също и 4ки и 6ци. Но основно 5. Но в края на годината до сега под 5.50 не съм падала. Странното е, че почти не уча специялно-квото чуя в час и прочитам някой друг урок. Нищо, че и аз съм в 'елитна' (хм...) гимназия....оценките се изкарват по различни фактори повечето пъти![]()
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
И аз съм така,ама предимно 4-5-6Първоначално написано от Ku4eNcE
![]()
Абе вие сте супер гениални тук. Аз пък само в пети клас не съм завършила с пълно 6, защото по физическо имах 5. Сега, между другото, съм най-добрата по физическо. Уча в елитна гимназия, имам си тетрадки и учебници, от час не бягам, а слушам внимателно. От това само съм спечелила. Иначе вкъщи страшно ме мързи да уча, рядко отварям, но реша ли, уча сериозно. Думите съм ги учила много и сега определено това ми помага - английският ми е доста добър. Но принципно вкъщи рядко уча, сега ще гледам да променя това, защото ми предстои кандидатстване.
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
Миналата година я завърших с пълно 6, за тази е още твърде рано да се каже...имам две 5тици![]()
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
защо грубиш момичето все едно е лошо да имаш високи оценки и все едно всички отличници са задръстени не излизат и носят очила? а ти за много велик ли се имаш с ниските оценки? мога да ти кажа че между вас двамата в по-вероятно тя да стане успял човекПървоначално написано от Gangsta_zone
![]()
авторът на темата е жестоко тъп.
моят успех винаги се е въртял около 5, 5 и нещо... чувствам се проста сред толкова потенциални гении във форума![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Много си прав, няма лошо в това човек да учи и да знае. А него като го мързи, си е само негов проблем. И носенето на очила не зависи от оценките в училище, познавам едно доста глупавичко и мързеливо момиче, което по цял ден се занимава само с външността си и ходене по кафенета, знае само да харчи парите на мама и тати. Вкъщи не отваря учебник, нито в час. Обаче има 3 диоптъра късогледство. Така че това не е критерий.Първоначално написано от Lake_bodom
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
Средният ми успех винаги се е въртял около отличен. И в това няма нищо срамно, както се опитва да го изопачи г-н Джи. Нито съм зубърка, дето не излиза от къщи, нито нося очила. Просто се старая.
обикновенно не е отличен...то го няма и в анкетата![]()
справям се Много добре![]()
Ако искаш да участваш в поп група-кликай смело тука:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=57974
С оглед грамотно написаната тема, никак не се учудвам.Първоначално написано от Mo6nо
Моят среден успех за 5 години от 8-и до 12-и в дипломата е 5.71 май.. но пък изучавах предимно музикални предмети, не че нямаше и общообразователни.
Пълни глупости! Завърших бастилията (където изискванията са голеееми) с 5,81 среден успех. Не съм отделяла кой знае колко време за учене...макс. 1 час! Когато кандидатствах (защото вече съм студентка) имах време да уча за училище, да ходя на уроци и да се виждам с приятеля си. Всичко опира до памет, съсредоточеност, добра организация и най - вече интелект.Първоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
minalata godina zavyr6ih sam 5 i 90
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Аз завърших с 4 и малко... някъде около 4,15-20 беше... най-често срещаната ми оценка е 4... 3ките и 5ците също често се срещат... а 2ките и 6ците по-рядко, ама и те се мяркат![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.