- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нуждая се от помощ!
Ето я и моята история ... Преди дже седмици тръгнах с едно момче. Всичко м/ж нас си варвеше супер преди да се случат някои нещица ... Ето ги и тях. Бившото ми гадже се занимава с комп-ри и понеже моя се нуждае от преинстал му се обадих да доиде да свърши тази работа . Казах това на Тошко (гаджето ми) и го питах дали има някакъв проблем и тои каза че няма , на следващия ден ми съобщи че едно момиче иска да излезе с него на кафе и че тя го е потърсила и аз нямах нищо против това те да излязат. Но вчера на даскало няината приятелка която е в моя клас ми каза че Тошко и е се е обадил. На момичето историята е:тои и се обадил да идят на кафе не само веднъж а и преди това, след това тя му е пратила смс колко часа и на кое място, и тои бил съгласен. Неговата история:тя му е пратила смс да идят на кафе (място и час), тои и е презаванял,тя му се е обадила и са се разбрали с точност каде и в колко часа, след това тои и се е обадил да и каже че няма да излязат, защото имал работа (и излезе с мен на кафе).На кой според вас да вярвам. Трябва ми чуждо мнение защото ако питам някоя приятелка тя ще е на моя страна и ще защити Тошко. ПЛС кажете какво мислите и ме посаветвайте. Благодаря на всички предварително !!!
П.С. С момичето не се имам изобщо и с неината приятелка също, преди години имахме някакви дразги.
С Тошко съм се занимавала мин. год но не тръгнах с него заради тъпия ми инат.
kvo da vi kaja jiveeite i se zabavlqvaite 6toto kato umrete 6te go udarite samo na syn !!! SEGA MU E VREMETO za kuponi i diskoteki