- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Това значи ли...?
Ако се случи така, че едно момче ти засмуче зърната на гърдите, целувате се и разни такива, но поради някакви обстоятелства бивате прекъснати, това значи ли, че по принцип въпросното момче би правило секс с теб?
аз поне си мисля, че това значи. Макар, че има и момчета, които правят това с приятелките си, без да правят секс с тях![]()
Така както си задала въпроса-Да,означава,че би правило секс с теб.
как така ? Нас нищо нени спира![]()
ЦСКА НЕСЕ ПРОДАВА ! ЦСКА Е СЛАВА
АЛЕ АЛЕ АЛЕ ЦСКА ШАМПИОНИ СМЕ!
ми няма да се хаби я.Да ще прави секс с теб.Ама мн кофти,че са ви прекъсналиПървоначално написано от венелина
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Мерси на всички за мненията! А сега искам да направя уточнението, че въпросният човек си има приятелка от близо година и половина. Този факт как бихте коментирали?
просто иска да прави секс с теб,нищо повече![]()
мдааааПървоначално написано от Kaliq
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Разбирасе ,че ДА . Е ся не е изобщо "хубу" ,че са Ви прекъснали ,ама спокс 100% ще има реплейПървоначално написано от венелина
![]()
Би трябвало да та опъне !
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
май да, май не![]()
това е толкова относително нещо, че не може да се каже така от това което си написала.
Ами знам, че от това, което съм написала, нищо не се разбира, ама то и аз самата, ако го разбирам, нямаше да питам...Ами с този човек сме от 3 год. ту пред връзка, ту пред тотални раздели, по принцип се водим мн добри приятели,ама... първият път, когато ме целуна съжаляваше, извиняваше се, че си има приятелка, и че не е трябвало да постъпва така, че мн държи на мен, и не мога да бъда "другата" и т.н., но вторият път( година по-късно) не само целувки, ами и мн по-далеч щяхме да стигнем...и не защото някой ни прекъсна, а защото аз спрях и му напомних, че си има приятелка, и просто си тръгнах...и така мина още една година. Срещнах друг, който прави даже и невъзможното, за да ми е добре на мен, но чувствата към този старият така и не отминават, а и при него е така...още ме търси, и аз нз какво иска, а е и с приятелката си...Объркано е, но благодаря на всички, които го изчетохте и дадохте мнение![]()
сигурно ше ти пръсне сливата от праскане бал ли съм го
die..
епа бал си гоПървоначално написано от pi4a
еееби му майката![]()
die..
Моля ви все пак без грубости, цинизми и излишни мнения!
Когато се осъществи епидермален контакт между пенисът му и вагината ти, тогава сте 'правили секс', дори да не сте достигнали до оргазъм, а той до еякулация.
Темата се изчерпа.