.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    ми666
    Guest

Помощ! Кажете ми

Здравейте всички!.. Кажете ми някакво мехлемче с което а си намажа п*ниса...Преди имах малък проблем с едно раздразнение от шампоани и др. такива и го намазах с едно и се оправи но изгубих тва мехлемче...та ако някой знае някво ПЛСССССС да ми сподели....

Пич, иди на доктор. Той ще ти каже. Самолечението не е за препоръчване.
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Guest
    kakvo razdraznenie be 4ovek moje da sa hilqdi drazneniq......a mehlem4e naistina vzemi da ide6 na doktor....ina4e ako ne 6te6 moje da probva6 s lek antibioti4en krem ili silno vlajen lubri krem....ako si 4uval za tova de.......prosto uspokoqva....kaji kakvo e draznenieto i moje da ti kja pove4e)

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    ne moje taka na slu4ainost da 4aka6 otgovor ot orum.nai dobre otidi na urolog,ili otidi v aptekata i popitai kakvo mogat da ti prepodu4at.vseki slu4ei e individualen i za vseki problem si ima le4enie.

ми6667
    Guest
    абе аз съм ходил на доктор но си изгубих мехлема и не му помня името За това рекох ако някой знае някое име да каже и да се сетя дали е то да си купя същото...а и рецептата си загубих за тва незная името

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Крем здраве
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от Charlotte_the_Harlot
    Пич, иди на доктор. Той ще ти каже. Самолечението не е за препоръчване.
    100%! много е опасно, еле пък ТАМ - така че не се чуди изобщо - нищо няма да ти стане да отидеш на лекар

Guest
    Ползвай течността-цианид. Има я в аптеките.Като те видят такова дите даже щи го подарят.Приятен живот

Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака
    ето го лекарсвото АМПУТАЦИЯ

Guest
    pich.. mehlemcheto se kazva "Cathejell" (na bg Katejel) po aptekite go ima.. nqkolko leva e okolo 2-3 mislq.. aide i uspeh..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си