.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: VAJNO

mili4ka_gospojica
    Guest

VAJNO

molq vi otgovorete mi na vaprosa
    pravihme sex s gadjeto mi i toi uj svurshi na men /NE v men/ oba4e az sum 4uvala 4e predi samoto izprazvane,mujat pak izpuska ne6to si i pak ima opasnost ot zabramenqvane...pls kajete mi dali spored vas imam nujda da piq hap4eta ili spored vas nqma opasnost
    sorry 4e sum tolkova negramotna oba4e....

първо,има мн такива теми!И второ направи си тест за бременност
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Не сме врачки и неможем да ти кажем дали си бременна или не Имаш два избора-единият е да пиеш Постинор преди да са минали 72 часа от акта.а другият е да изчакаш една седмица и да си направиш тест за бременност. Ти решаваш и Успех

Боже стига сте давали съвети да се пие тоя Постинор, това не са бонбонки. Така, щом приятелят ти не е свършил в теб, няма опасност от забременяване. Тази течност която ти споменаваш се нарича простатна течност в нея има страшно малък процент сперматозоиди, около 2-3%... има съвсем минимална опастност от забременяване, почти нулева де...
    За да си спокойна си направи тест за бременност. Тестовете сега отчитат и на първия- втория ден след "белята"
    Следващия път ползвайте презервативи или отиди н гинеколог да ти предпише противозачатъчни. Не си играйте с Постинор.
    И още нещо, мисля, че преди да започнете да водите полов живот е трябвало малко да се ограмотите!
    Успех, кажи какво е станало...
    I don`t use drugs, I AM DRUG!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Кой е този тест? Да отчете бременост преди тя да е настъпила-до къде стигна науката!!!!!

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    6ansut da zabremenee6 ot tazi te4nost e mnogo maluk,nedei da pie6 postinor,za6toto e mnogo vreden osobeno za tiineidjurki.nai dobre si napravi test sled sedmica i vij rezultata.dano ne se e slu4ilo ne6to,iz4isli si ovulaciqta ako ti e redoven cikula.tq e 14-16 dni ot idvaneto na predi6niq cikul.dano ne si bila v ovulaciq,6toto e lo6o togava....aide uspeh mila!

Голям фен
    Град
    Stz
    Както вече ти казаха има много такива теми!...И все пак...много е малка възможноста!Естествено никога не се изключва!Пий един постинор да се успокоиш!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Абе нема да забременееш уе , ни са прит'снявай !
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

част от спермата се отделя по време на акта - ходи утре и си вземи хапче и повече не го правете без предпазни средства. теста може чак след седмица да покаже резултат - тогава ще е късно, отиди и се вземи хапче възможно най-бързо.

http://lovensex.11.forumer.com/viewtopic.php?t=23

ето тука има инфо за хаповете

http://lovensex.11.forumer.com/viewtopic.php?t=75

а тука е за първия ти въпрос

Guest

Re: VAJNO

Цитирай Първоначално написано от mili4ka_gospojica
    molq vi otgovorete mi na vaprosa
    pravihme sex s gadjeto mi i toi uj svurshi na men /NE v men/ oba4e az sum 4uvala 4e predi samoto izprazvane,mujat pak izpuska ne6to si i pak ima opasnost ot zabramenqvane...pls kajete mi dali spored vas imam nujda da piq hap4eta ili spored vas nqma opasnost
    sorry 4e sum tolkova negramotna oba4e....
    Винаги ми е било интересно как след като знаете всички опасности и възможности пак правите същите глупости че на всичко отгоре и питате.

azzz sym
    Guest
    vij sia spokoino kato se e izhvyrlil na korem4eto ti nema problemi maaaaaaaaa 6to taka go ostai mom4eto da habi material pone da gylta6 ma da ti ebaaaaa v ovcata ufffffffff mruhla

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от Petkova
    Боже стига сте давали съвети да се пие тоя Постинор, това не са бонбонки. Така, щом приятелят ти не е свършил в теб, няма опасност от забременяване. Тази течност която ти споменаваш се нарича простатна течност в нея има страшно малък процент сперматозоиди, около 2-3%... има съвсем минимална опастност от забременяване, почти нулева де...
    За да си спокойна си направи тест за бременност. Тестовете сега отчитат и на първия- втория ден след "белята"
    Следващия път ползвайте презервативи или отиди н гинеколог да ти предпише противозачатъчни. Не си играйте с Постинор.
    И още нещо, мисля, че преди да започнете да водите полов живот е трябвало малко да се ограмотите!
    Успех, кажи какво е станало...
    съгласна съм с това за Постинор-а бробутвате го с причина и без причина, каквото и да стане, а това все пак са хапчета, и то такива, които биха могли много да навредят
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Съгласна сам с тове че Постинора наистина е много вреден,но по-добре едно хапче отколкото аборт,който цял живот няма да забрави

Мега фен Аватара на machoka
    МОля, ползвай търсачката. Подобни теми има бол

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си