.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Град
    Stara Zagora

харесвам най-добрата си приятелка

Ето и моята историйка: Запознах се с нея като първо я харесвах, това бе тази година на 8ми март..но вместо да станем гаджета тя ми каза че аз сам първото момче с което си споделя толкова и че иска да сме си само приятели, но добри..през цялото лято тя беше на морето,тогава станахме доста близки макар и разделени,всъщтност смятам че точно това ни сближи...а сега тя ме чувства като най-добър приятел както и аз нея...но до толкова я обичам че я ревнувам от всеки дори и може би от най-добрият ми приятел и всеки път когато се замисля че тя може да си хване някое момче започва да ми се иска аз да стана гадже с нея,за да го предотвратя..може би ще кажете че сме наистина мн добри приятели и не искам да я загубя затова си въобразявам такива неща..но всъщност тя е моят идеал за момиче и това оказва голямо влияние...тъй като се усещам че наистина искам да ходя с нея ..и все пак ако се примиря някакси и останем само приятели, аз ще търся момиче което е копие на нея и ше го сравнявам с нея и според мен тя винаги ще излиза с нещо напред и ще се отказвам от другото момиче!

Какво ще ме посъветвате да направя? и ви Благодаря предварително

Позната история. Според мене е по-вероятно момичето да не те харесва, а да се опитва да те използва за кошче за душевни отпадъци. А може и просто да не си неин тип. И на мен са се опитвали да ми продават такива номера. Според мен това означава, че може да си им интересен, но и че не те харесват толкова много.
    Не изглежда да имаш голям шанс, но може да се опиташ да я впечатлиш. Но бъди готов и да я загубиш в такъв случай.
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами какво да направиш ли?Ами да се примириш.Щом тя не иска нищо да стане...незнам.Ти си и признал чувствата си,доколкото разбрах,но всичко сега зависи от нея.Дай и време,може и да започне да чувства нещо.

Фен
    Град
    out of the reality
    Виж,възможно е да я ревнуваш и да не искаш да е с друг,защото това би я отдалечило от теб макар и само като приятелка.Честно казано винаги я има дилемата:"дали ще се получи нещо м/у нас или ще загубя и приятеството и" Ами...риск-печели,риск-губи! Ти решаваш дали ще рискуваш.Възможно е и тя да изпитва нещо,но да я е страх да ти каже.Другата възможност е наистина да иска само добър фр...Момичетата сме странни и често не знаем какво точно искаме.Ти прецени дали искаш вечно да се питаш какво е можело да стане,ако си й бил казал...
    Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами какво да направиш ли?Ами да се примириш.Щом тя не иска нищо да стане...незнам.Ти си и признал чувствата си,доколкото разбрах,но всичко сега зависи от нея.Дай и време,може и да започне да чувства нещо.
    Сугласна съм - дай и малко време и поговори пак с нея.
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    za jalost,nai dobri priqteli pri mom4e i momi4e ne su6testvuva,za6toto vse ediniq ot dvamata haresva drugiq.nai dobre ikaji kakvo izpitva6 i neka tq samata preceni dali da ste ne6to pove4e ot nai dobri priqteli.

Голям фен
    Град
    София
    amm sushtestvuva piqtelstvo mejdu momiche i momche be as i moq nai-dobur priqtel sme taka ot 5 godini i nito ediniq ne se e vlubval v drugiq

Град
    Stara Zagora
    бе май най-вероятно ще трябва да се примиря ;(;(;(;( и все пак благодаря ви на всички, мн мн!!!

Но мога да кажа, че може да съществува и имам пример най-добрият ми приятел и той така ревнува приятелката си и тя него, но и за двамата знам, че не искат да станат гаджета, тъй като и с двамата сам мн близък, ее след време може и да стане нещо неотричам!
    Bydi takyv kakyvto SI!

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Valsotevs
    бе май най-вероятно ще трябва да се примиря ;(;(;(;( и все пак благодаря ви на всички, мн мн!!!

Но мога да кажа, че може да съществува и имам пример най-добрият ми приятел и той така ревнува приятелката си и тя него, но и за двамата знам, че не искат да станат гаджета, тъй като и с двамата сам мн близък, ее след време може и да стане нещо неотричам!
    off az ti kazvam pri men kak stoqt neshtata samo kazah che as i moq nai-dobur priqtel prosto zasega ne sme razvalqli otnosheniqta si poneje do sega nito ediniq ne se e vlubil v drugiq

Град
    Stara Zagora
    да разбрах и аз много се радвам за вас!!! проСто по едно и също време писахме че може да съществува приятелство между момче и момиче
    Bydi takyv kakyvto SI!

Guest
    http://mobisms.bg/register/r/bib

Ami,4ove4e,kakvo da ti kaja...Naistina mn nepriqtna situaciq.
    Spored men si napravil gre6ka,4e si stanal priqtel po tozi na4in s neq.
    V smisyl-tq prez cqloto vreme te priema za nainiq nai-dobyr priqtel i ni6to pove4e,a ti ot druga strana se izmy4va6 prez cqloto vreme,za6toto q haresva6 i obi4a6!
    Po-dobre se opitai postepenno da se otdrypne6 ot neq... Ne ti go kazvam,za da te naranq,ami,za da ti e po-lesno posle. Nameri si nqkakvo drugo zanimanie-ako 6te-hvani si nqkoe momi4e za gadje. I ne se nadqvai,4e 6te stane ne6to m/u vas! 6tom do sega ne e stanalo...edva li,ako prodyljava6 taka-6te stane!
    Ako se otdrypne6...koi znae,moje i tq da se zamisli kolko si cenen za neq i da i doide akyla v glavata,4e ne vseki 6te q obi4a taka,kakto ti!
    Tova e ediniq variant...
    Drugiq e-kato si se poodtypnal i si si nameril dr du6evno zanimanie,razli4no ot tova da misli6 za neq non stop-ako tq ne se useti,prosto 6te ti e po-lesno da go preodolee6!
    No nqma smisul da se izmy4va6 tolkova vreme!!!
    I o6te ne6to! Ne sym syglasna,4e ne moje da ima nai-dobri priqteli m/u mom4e i momi4e!!! Az li4no imam priqtel,koito mi e edin ot nai-skypite hora!!! Naistina mi e nai-dobriq priqtel! Tova e ogromno bogatstvo...
    Vqrno v edin moment ne6tata ne6to se pooslojniha...i dvamata bqhme na takava vylna(nqma zna4enie)...

Голям фен
    Град
    София
    off are ako vi trqm pisha se malkoto_fche v skype

Град
    Stara Zagora
    Това е доста дора идея а и в двата случая май най-много ме устройва или и аз незнам не сам много сигурен страх ме е!!Ама тва е живота РИСК май ще направя това което госта ми каза но как да го направя като по цял ден си призваняваме и си пишем смс,да спра да и пиша?!?може да не излизаме често и да не се виждаме..а сега тези дни и нет ще и прекарат направо незнам

malkoto_fche включих ти се! az sam [SSP] cl1ck
    Bydi takyv kakyvto SI!

:P
    Guest

Ne,naistina...naloji si malko da ne i prizvynqva6(ili klipva6-se sy6toto) i da i pra6ta6 sms-i!!!
    Prosto ei taka-za 2 dena! Vij i reakciqta!
    A,prez tova vreme-izlez i se zabavlqvai s priqteli ili idi da posportuva6 malko, moje dori i na diskote4ka da ide6...da deistva6 po edno ot predlojeniqta mi
    Uspeh i da pi6e6 kakvo stava!!!

Град
    Stara Zagora
    ooo az razbrah `e da q ostavq vyob6te..za dosta pove4e ot dva dena...ami 6te mi pi6e da ne mi se syrdish za ne6tu,kakfo stava...6tot za dva dena ve4e sam go pravil
    Bydi takyv kakyvto SI!

:P
    Guest

Ah,ami,zna4i pyrvite kra4ki si gi napravil!!! Togava za dosta pove4e ot 2 dena
    Razbrahme se v4e mai
    Uspeh!!!

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Позната история. Според мене е по-вероятно момичето да не те харесва, а да се опитва да те използва за кошче за душевни отпадъци. А може и просто да не си неин тип. И на мен са се опитвали да ми продават такива номера. Според мен това означава, че може да си им интересен, но и че не те харесват толкова много.
    Не изглежда да имаш голям шанс, но може да се опиташ да я впечатлиш. Но бъди готов и да я загубиш в такъв случай.
    =D>
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Re: харесвам най-добрата си приятелка

Цитирай Първоначално написано от Valsotevs
    Ето и моята историйка: Запознах се с нея като първо я харесвах, това бе тази година на 8ми март..но вместо да станем гаджета тя ми каза че аз сам първото момче с което си споделя толкова и че иска да сме си само приятели, но добри..през цялото лято тя беше на морето,тогава станахме доста близки макар и разделени,всъщтност смятам че точно това ни сближи...а сега тя ме чувства като най-добър приятел както и аз нея...но до толкова я обичам че я ревнувам от всеки дори и може би от най-добрият ми приятел и всеки път когато се замисля че тя може да си хване някое момче започва да ми се иска аз да стана гадже с нея,за да го предотвратя..може би ще кажете че сме наистина мн добри приятели и не искам да я загубя затова си въобразявам такива неща..но всъщност тя е моят идеал за момиче и това оказва голямо влияние...тъй като се усещам че наистина искам да ходя с нея ..и все пак ако се примиря някакси и останем само приятели, аз ще търся момиче което е копие на нея и ше го сравнявам с нея и според мен тя винаги ще излиза с нещо напред и ще се отказвам от другото момиче!

Какво ще ме посъветвате да направя? и ви Благодаря предварително

браво на теб

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Цитирай Първоначално написано от Triple-H
    =D>
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака
    и аз ама не го крия пред нея познавам я близо от 5години и сега разбирам че е време да и предложа вие какво ще кажете по въпроса???

Еи пич само едно може да ти кажа

Живеи днес! Рискуваи днес! Деистваи днес!

Не се оставяи да умираш бавно! Не забравяи да бъдеш щастлив!

Рикувайййййй може и да успееш :} мен ме е страх да рискувам ама... кфо да се прави :}

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    nny Пуснато на: 08.10.11 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Еи пич само едно може да ти кажа

Живеи днес! Рискуваи днес! Деистваи днес!

Не се оставяи да умираш бавно! Не забравяи да бъдеш щастлив!

Рикувайййййй може и да успееш :} мен ме е страх да рискувам ама... кфо да се прави :}

но... ти много добре знаеш,че дори да не сме нещо повече от приятели .. аз те обичкам и винаги ще сме си заедно
    а колкото до темата ... Бъди готов да я загубиш,ако и признаеш,но .. ако тя откликне на чувствата ти ще си много щастлив ... и все пак .. тя т еобича,помисли си,дали няма да ти липсва тази обич след време
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си