- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- харесвам най-добрата си приятелка
Ето и моята историйка: Запознах се с нея като първо я харесвах, това бе тази година на 8ми март..но вместо да станем гаджета тя ми каза че аз сам първото момче с което си споделя толкова и че иска да сме си само приятели, но добри..през цялото лято тя беше на морето,тогава станахме доста близки макар и разделени,всъщтност смятам че точно това ни сближи...а сега тя ме чувства като най-добър приятел както и аз нея...но до толкова я обичам че я ревнувам от всекидори и може би от най-добрият ми приятел и всеки път когато се замисля че тя може да си хване някое момче започва да ми се иска аз да стана гадже с нея,за да го предотвратя..може би ще кажете че сме наистина мн добри приятели и не искам да я загубя затова си въобразявам такива неща..но всъщност тя е моят идеал за момиче и това оказва голямо влияние...тъй като се усещам че наистина искам да ходя с нея ..и все пак ако се примиря някакси и останем само приятели, аз ще търся момиче което е копие на нея и ше го сравнявам с нея и според мен тя винаги ще излиза с нещо напред и ще се отказвам от другото момиче!
Какво ще ме посъветвате да направя? и ви Благодаря предварително
Позната история. Според мене е по-вероятно момичето да не те харесва, а да се опитва да те използва за кошче за душевни отпадъци. А може и просто да не си неин тип. И на мен са се опитвали да ми продават такива номера. Според мен това означава, че може да си им интересен, но и че не те харесват толкова много.
Не изглежда да имаш голям шанс, но може да се опиташ да я впечатлиш. Но бъди готов и да я загубиш в такъв случай.
Ами какво да направиш ли?Ами да се примириш.Щом тя не иска нищо да стане...незнам.Ти си и признал чувствата си,доколкото разбрах,но всичко сега зависи от нея.Дай и време,може и да започне да чувства нещо.
Виж,възможно е да я ревнуваш и да не искаш да е с друг,защото това би я отдалечило от теб макар и само като приятелка.Честно казано винаги я има дилемата:"дали ще се получи нещо м/у нас или ще загубя и приятеството и" Ами...риск-печели,риск-губи! Ти решаваш дали ще рискуваш.Възможно е и тя да изпитва нещо,но да я е страх да ти каже.Другата възможност е наистина да иска само добър фр...Момичетата сме странни и често не знаем какво точно искаме.Ти прецени дали искаш вечно да се питаш какво е можело да стане,ако си й бил казал...
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
Сугласна съм - дай и малко време и поговори пак с нея.Първоначално написано от koalka
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
za jalost,nai dobri priqteli pri mom4e i momi4e ne su6testvuva,za6toto vse ediniq ot dvamata haresva drugiq.nai dobre ikaji kakvo izpitva6 i neka tq samata preceni dali da ste ne6to pove4e ot nai dobri priqteli.
amm sushtestvuva piqtelstvo mejdu momiche i momche be as i moq nai-dobur priqtel sme taka ot 5 godini i nito ediniq ne se e vlubval v drugiq
бе май най-вероятно ще трябва да се примиря ;(;(;(;( и все пак благодаря ви на всички, мн мн!!!
Но мога да кажа, че може да съществува и имам пример най-добрият ми приятел и той така ревнува приятелката си и тя него, но и за двамата знам, че не искат да станат гаджета, тъй като и с двамата сам мн близък, ее след време може и да стане нещо неотричам!
Bydi takyv kakyvto SI!
off az ti kazvam pri men kak stoqt neshtata samo kazah che as i moq nai-dobur priqtel prosto zasega ne sme razvalqli otnosheniqta si poneje do sega nito ediniq ne se e vlubil v drugiqПървоначално написано от Valsotevs
да разбрах и аз много се радвам за вас!!! проСто по едно и също време писахме че може да съществува приятелство между момче и момиче![]()
Bydi takyv kakyvto SI!
http://mobisms.bg/register/r/bib
Ami,4ove4e,kakvo da ti kaja...Naistina mn nepriqtna situaciq.
Spored men si napravil gre6ka,4e si stanal priqtel po tozi na4in s neq.
V smisyl-tq prez cqloto vreme te priema za nainiq nai-dobyr priqtel i ni6to pove4e,a ti ot druga strana se izmy4va6 prez cqloto vreme,za6toto q haresva6 i obi4a6!
Po-dobre se opitai postepenno da se otdrypne6 ot neq... Ne ti go kazvam,za da te naranq,ami,za da ti e po-lesno posle. Nameri si nqkakvo drugo zanimanie-ako 6te-hvani si nqkoe momi4e za gadje. I ne se nadqvai,4e 6te stane ne6to m/u vas! 6tom do sega ne e stanalo...edva li,ako prodyljava6 taka-6te stane!
Ako se otdrypne6...koi znae,moje i tq da se zamisli kolko si cenen za neq i da i doide akyla v glavata,4e ne vseki 6te q obi4a taka,kakto ti!
Tova e ediniq variant...
Drugiq e-kato si se poodtypnal i si si nameril dr du6evno zanimanie,razli4no ot tova da misli6 za neq non stop-ako tq ne se useti,prosto 6te ti e po-lesno da go preodolee6!
No nqma smisul da se izmy4va6 tolkova vreme!!!
I o6te ne6to! Ne sym syglasna,4e ne moje da ima nai-dobri priqteli m/u mom4e i momi4e!!! Az li4no imam priqtel,koito mi e edin ot nai-skypite hora!!! Naistina mi e nai-dobriq priqtel! Tova e ogromno bogatstvo...
Vqrno v edin moment ne6tata ne6to se pooslojniha...i dvamata bqhme na takava vylna(nqma zna4enie)...
off are ako vi trqm pisha se malkoto_fche v skype
Това е доста дора идея а и в двата случая май най-много ме устройва или и аз незнам не сам много сигурен страх ме е!!Ама тва е живота РИСК май ще направя това което госта ми каза но как да го направя като по цял ден си призваняваме и си пишем смс,да спра да и пиша?!?може да не излизаме често и да не се виждаме..а сега тези дни и нет ще и прекарат направо незнам
malkoto_fche включих ти се!az sam [SSP] cl1ck
Bydi takyv kakyvto SI!
Ne,naistina...naloji si malko da ne i prizvynqva6(ili klipva6-se sy6toto) i da i pra6ta6 sms-i!!!
Prosto ei taka-za 2 dena! Vij i reakciqta!
A,prez tova vreme-izlez i se zabavlqvai s priqteli ili idi da posportuva6 malko, moje dori i na diskote4ka da ide6...da deistva6 po edno ot predlojeniqta mi
Uspeh i da pi6e6 kakvo stava!!!
ooo az razbrah `e da q ostavq vyob6te..za dosta pove4e ot dva dena...ami 6te mi pi6e da ne mi se syrdish za ne6tu,kakfo stava...6tot za dva dena ve4e sam go pravil
Bydi takyv kakyvto SI!
Ah,ami,zna4i pyrvite kra4ki si gi napravil!!! Togava za dosta pove4e ot 2 dena
Razbrahme se v4e mai
Uspeh!!!
=D>Позната история. Според мене е по-вероятно момичето да не те харесва, а да се опитва да те използва за кошче за душевни отпадъци. А може и просто да не си неин тип. И на мен са се опитвали да ми продават такива номера. Според мен това означава, че може да си им интересен, но и че не те харесват толкова много.
Не изглежда да имаш голям шанс, но може да се опиташ да я впечатлиш. Но бъди готов и да я загубиш в такъв случай.
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Първоначално написано от Valsotevs
браво на теб
и аз ама не го крия пред нея познавам я близо от 5години и сега разбирам че е време да и предложа вие какво ще кажете по въпроса???
Еи пич само едно може да ти кажа
Живеи днес! Рискуваи днес! Деистваи днес!
Не се оставяи да умираш бавно! Не забравяи да бъдеш щастлив!
Рикувайййййй може и да успееш :} мен ме е страх да рискувам ама... кфо да се прави :}
nny Пуснато на: 08.10.11 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Еи пич само едно може да ти кажа
Живеи днес! Рискуваи днес! Деистваи днес!
Не се оставяи да умираш бавно! Не забравяи да бъдеш щастлив!
Рикувайййййй може и да успееш :} мен ме е страх да рискувам ама... кфо да се прави :}
но... ти много добре знаеш,че дори да не сме нещо повече от приятели .. аз те обичкам и винаги ще сме си заедно
а колкото до темата ... Бъди готов да я загубиш,ако и признаеш,но .. ако тя откликне на чувствата ти ще си много щастлив ... и все пак .. тя т еобича,помисли си,дали няма да ти липсва тази обич след време![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !