- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го оправя тоя проблем???
Значи момиче съм...не съм имала много гаджета,но се получава за 2-ри път така.Значи със предишното ми гадже се получи по същия начин-Като останем сами няма за какво да си говорим!![]()
![]()
Какво да направя бе хора?В мен е проблема явно!Знам всичко за него ,и не знам за какво можем да си говорим.Днес той беше със 2-ма негови приятели и с мен.През повечето време нямаше какво да кажа,защото те си говореха за нещо,аз изобщо нямах с какво да се включа
И сега ми пише в чата че много мълча,и нищо не говоря
Кажете какво да правя,за какво да си говоря с него,какво да правя че да не ме мисли за няква...тъпа
![]()
![]()
![]()
Е,не е трябвало така да ти го казва.Ами защо не се включиш в разговора им?Не се притеснявай-нали сте гаджета?Споко-отпусни се.Говорете си за вас,музика,филми и такива неща.
Едва ли те мисли за тъпаАми вземи думата, опитай да се вклучваш в разговора, просто говорете за неща, които са важни и за двамата. Намери някаква тема. Не можеш да знаеш всичко за него, просто няма как. И ако все пак си мислиш ,че няма за какво да го пташ, говорете за теб...Ако няма за какво да си говорите ,скоро ще си омръзнете. А ако се обичате винаги се намират теми...
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
Ми кажа му нещо,каже "мхм" "спокойно" или нещо такова и пак млъкнем.И казва че проблема е в мен![]()
emi tova e adski tupo da te obvinqva takaПървоначално написано от Анонимко
Знам че е тъпо,но хора какво да правя!? За какво да си говоря с него?Няма за какво!Дори и филми и музика...Знам каква музика слуша,любим филм,любима музика...![]()
Явно е в мен проблема,щом със всяко момче става така...
off imash li skype che veche ne mi se visi vtoq forum napravo tam da ti pisha??
fire_lady_
Ако някой иска да ми помогне моля ви пишете![]()
samo mi dai pulnomoshtno
е от колко време ходите, че знаеш всичко за него?
щото ти с един човек и цял живот да си, пак не можеш да го познаваш напълно![]()
толкова ли не ти се случва нищо интересно през деня, за да му разказваш или да го обсъждате.. дори и най-дребното нещо да е, голяма работа
говорете си за общи работи, за вижданията ви относно най-различни неща и т.н... май проблемът наистина е в теб, след като толкова незнаеш за какво да разговаряте - опитай се да си по общителна
базикай се с него, лигави се понякога.. не е задължително винаги да си сериозна![]()
може пък и просто по характери да не си допадате
много зависи от това дали по интереси ще си паснетечовек с едни хора може да бъде мн освободен и да разговаря за какво ли не, а с други просто да няма какво да си каже
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Слушай сега - не си длъжна да бъдеш подвижен цирк.Когато гаджето ти се вижда с приятелите си,нормално е да имат какво да си говорят и тъй като те са момчета,а ти си момиче,се получава леко игнориране.Ако ти излезеш със своите приятелки и вземеш гаджето си,ще се получи същото,само че с него.Най-добре е като излизате да не взимате други с вас.А това,че ти е казал че мълчиш,не го приемай твърде лично.Той няма да те мисли за задръстена или мълчалива,но трябва да говориш повече в присъствие на свои приятели и той да вижда това.Късмет!
ami dokaji mu 4e ne si zagubila dar slovo !![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
exxexe ostavashe i da e zagubila az mislq che i pomognah s kakvoto moga![]()
Ami tova e mnogo chesto sreshtano pri povecheto dvoiki,kogato momcheto e s kompaniqta si i s gadjeto si zaedno.I az s bivshiq,kogato hodehme pri negovata kompaniq chesto stoqh samo i gi slushah ili si govoreh samo s edin - dvama.Ama uspqh da anmerq obsht ezik s tqh i sled nqkolko izlizaniq zapochnah da vzemam uchastiq v razgovorite im.Beshe dosta zabavno.Govorili sme na temi,koito sa mi nepoznati i sa mi izqsnqvali i t.n.Pomychi se i ti da anmerish obsht ezik s priqtelite mu,a shto se otnasq do tova,kogato si s nego.Ami govorete si za obshti neshta.Kakvo si pravila prez denq,dokato ne ste bile zaedno,kakvo e stanalo na uchilishte,ako e po dobyr ot teb v uchenieto mojesh da go pomolish da ti pomogne za nqkoe domashno ili urok.Kaza,che znaesh kakva muzika slusha i kakvi filmi obicha,ami zavedi go na kino ili ako e gledal nqkoi film neka ti go razkaje ili ti na nego da razkajesh.Otidete na nqkoi koncert na negova lubima grupa (ako i ti obichash takava muzika razbirase).Drugo za sega ne se seshtam.Nadqvam se da sam ti pomognala pone malko.I nai vajnoto dryj se estestveno i ne se pritesnqvai .. bydi spokoina,otpusni se vse edno si s nqkoq tvoq priqtelka.Sluchvao mi se e momche da mi kazva,che se chuvstva se edno mi e priqtelka i si spodelqme i pomagame.Mnogo e hubavo.Uspeh![]()
Нещо не ми се струва логично. Хем го познаваш много добре, хем нямате какво да си кажете. Аз най-добрата ми приятелка я познавам меко казано добре, но винаги има за какво да говорим. По-скоро проблемът ти идва от притеснението. Мога само да ти кажа да говориш това, което мислиш и чувстваш, да не се страхуваш да си казваш гледната точка или да питаш, когато нещо не ти е ясно. Ако на твоето гадже или на неговите приятели това не им хареса - да си гледат работата. Нито е първия, нито последния. Важното е да си вярна на себе си. Просто няма причина да се притесняваш, това трябва да осъзнаеш.
П.П. - Ако пък той не показва интерес в това, за което говориш, върни се към горния вариант (да си гледа работата). Все пак то за това се нарича диалог, а не монолог... защото са нужни двама.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
ако наистина се обичате би трябвало да ви е приятно дори когато не говорите да понякога наистина става неловко и аз съм попадала в такива ситуации но какво толкова не е болка за умиране а и какво толкова ли няма за какво да си говорите тои да предложи тема защо всичко е на твои гръб или дълбоко се лъжа...???
In The End It Doesn't Even Matter...
Знаеш ли,не би трябвало да нямате какво да си кажете и да малчиш!Все пак вече сте гаджета, отпусни се , не може да няма ,какво да си кажете!Тема ще се намери, има ли желание !Малко е странно , че се чувсваш така , защото това е твоят приятел и трябва да има за какво да си говорите, но всичко е въможно.Музика,филми, дори и училище има толкова много неща , за които можете да си говорите!Приеми , че това да си говорите е нещо напално нормално.
Това , което е малко по-нагоре аз го написах , но забравих да влезна с ника си!И знаеш още, какво-ако тои нищо не казва, не чкай.Можеш и ти да започнеш темата на разговор.
Не е само в тебе проблема![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka