Ami tova e mnogo chesto sreshtano pri povecheto dvoiki,kogato momcheto e s kompaniqta si i s gadjeto si zaedno.I az s bivshiq,kogato hodehme pri negovata kompaniq chesto stoqh samo i gi slushah ili si govoreh samo s edin - dvama.Ama uspqh da anmerq obsht ezik s tqh i sled nqkolko izlizaniq zapochnah da vzemam uchastiq v razgovorite im.Beshe dosta zabavno.Govorili sme na temi,koito sa mi nepoznati i sa mi izqsnqvali i t.n.Pomychi se i ti da anmerish obsht ezik s priqtelite mu,a shto se otnasq do tova,kogato si s nego.Ami govorete si za obshti neshta.Kakvo si pravila prez denq,dokato ne ste bile zaedno,kakvo e stanalo na uchilishte,ako e po dobyr ot teb v uchenieto mojesh da go pomolish da ti pomogne za nqkoe domashno ili urok.Kaza,che znaesh kakva muzika slusha i kakvi filmi obicha,ami zavedi go na kino ili ako e gledal nqkoi film neka ti go razkaje ili ti na nego da razkajesh.Otidete na nqkoi koncert na negova lubima grupa (ako i ti obichash takava muzika razbirase).Drugo za sega ne se seshtam.Nadqvam se da sam ti pomognala pone malko.I nai vajnoto dryj se estestveno i ne se pritesnqvai .. bydi spokoina,otpusni se vse edno si s nqkoq tvoq priqtelka.Sluchvao mi se e momche da mi kazva,che se chuvstva se edno mi e priqtelka i si spodelqme i pomagame.Mnogo e hubavo.Uspeh