.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    нещастница
    Guest

Moderated: Кажете ми нещо за изрязване и премахване на...

Моля ви нищо не намерих из нета кажете ми нещо за изрязване и премахване на брадавици? Също и цени ако може... Страшно много са ми и с нищо не се махат от години

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Повече от фен
    kude imash bradavici?

trqbva da otide6 na lekar! te gi gorqt s ne6to mai nekuv gaz be6e a kude ima6
    Pla4eh 4e nqmam obuvki dokato ne vidqh 4ovek koito nqma6e kraka!!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от cvetiiii
    trqbva da otide6 na lekar! te gi gorqt s ne6to mai nekuv gaz be6e a kude ima6
    toq azot ne deistva,, az imah dosta na liceto i 2 godini mi sedqha nakraq mi nameriha nqkakvo lekarstvo ot chujbina koeto gi premahna vednaga.. ama vse pak kaji kude imash

нещастница
    Guest
    Под устните до брадичката, на ръцете една на челото и една или 2 на бедрото . Много са ! Какво е това лекарство кажи ми го плс!!! Как мога да го намеря? Колко струва? Какво представлява ,как действа??? Ходила съм при 3ма дерматолози , 2ма от които в София и ми махнаха само една ...

нещастница
    Guest
    Хайде дееее! защо спряхте да пишете? [-o<

F-4e-ty
    Guest
    Ne probvai ni6y sama!Hodi pak na lekar!Mai v SOfia,v Pikaso gi mahaha!okolo 20 evro!

нещастница
    Guest
    Ох страх ме е вече да ходя по лекари! Досега нищо не направиха само ми взеха куп пари...не ми е за парите ама искам резутат

Повече от фен
    emi lekarstvoto se kazva Duofilm eto i kak izglejda http://www.stiefel.co.uk/objects/img/prod_duofilm.jpg nanasq se s chetchica vurho bolnoto mqsto, sled namazvaneto kojata pobelqva i trqbva da stoish taka do sutrinta. gadnoto e che posle na sutrinta ti e chervena i poduta kojata sled 10tina namazvaniq se mahat sami no tova lekarstvo mai go nqma v bg

нещастница
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MidnightScream
    emi lekarstvoto se kazva Duofilm eto i kak izglejda http://www.stiefel.co.uk/objects/img/prod_duofilm.jpg nanasq se s chetchica vurho bolnoto mqsto, sled namazvaneto kojata pobelqva i trqbva da stoish taka do sutrinta. gadnoto e che posle na sutrinta ti e chervena i poduta kojata sled 10tina namazvaniq se mahat sami no tova lekarstvo mai go nqma v bg
    мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси!!! Зпочвам да го издирвам ! 10-тина намазвания значи 10тина дни нали? а какво усещаш след намазването ? Смисал после като е червено боли ли сърби ли или нищо??? Ти как го намери? Можеш ли да ме упътиш някъде да търся? \/

Forslor
    Guest
    Възможно е и в България да го има ,но под друго име....като гледам не е написано генеричното му название... значи има мн голяма вероятност и да го няма. За да си сигурна отиди в аптекатаи поискай от фармацефта да ти предложи мазило с подобен на това лекарство състав ,а именно:
    DUOFILM
    Qualitative and quantitative composition
    Active ingredients: Salicylic acid BP 16.7% w/w, Lactic acid BP 16.7% w/w
    ACID BORICI също помага при такива случаи ,но не ги изгаря толкова бързо нужно е адски мн време.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от нещастница
    мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси!!! Зпочвам да го издирвам ! 10-тина намазвания значи 10тина дни нали? а какво усещаш след намазването ? Смисал после като е червено боли ли сърби ли или нищо??? Ти как го намери? Можеш ли да ме упътиш някъде да търся? \/
    ami pochva da ti stava toplo i surbi ... trqbva da go slagash samo 1 put vecherta... q mi kaji ako iskash skype ili icq i ako si ot sofia.. koi znae ako mi dadut nashte moje da ti dam malko ot lekarstvoto ...

нещастница
    Guest
    ami pochva da ti stava toplo i surbi ... trqbva da go slagash samo 1 put vecherta... q mi kaji ako iskash skype ili icq i ako si ot sofia.. koi znae ako mi dadut nashte moje da ti dam malko ot lekarstvoto ...
    Еми не бих отказала...а също и ако знаеш откъде да ми го намерш ти го плащам и готово , но проблема е че съм малко далече от София ... живея в Лом

Повече от фен
    Еми не бих отказала...а също и ако знаеш откъде да ми го намерш ти го плащам и готово , но проблема е че съм малко далече от София ... живея в Лом
    eee nishto are dia nqkuf kontakt skype naprimer

нещастница
    Guest
    ооох Аз с тия брадавици съм се толкова побъркала... вече инструктирах баща ми да бъде в готовност ако с теб се разберем нещо skype - malkoto_ki77y а такова... сори за глупавия въпрос ама не разбрах момиче или момче си

ultra-ta
    Guest
    Да,това лекарство наистина го има и в Бг.Приятеля ми имаше брадавица на врата,намаза го един път и след 15 дена падна.И то само веднъж,сега мисли пак защото не се изчисти докрай.По същия начин както някой по горе го описа,побелява,зачервява се и след това пада.Наистина е ефективно,но незнам как се казва,понеже му го даде един познат и той с такъв проблем.

нещастница
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ultra-ta
    Да,това лекарство наистина го има и в Бг.Приятеля ми имаше брадавица на врата,намаза го един път и след 15 дена падна.И то само веднъж,сега мисли пак защото не се изчисти докрай.По същия начин както някой по горе го описа,побелява,зачервява се и след това пада.Наистина е ефективно,но незнам как се казва,понеже му го даде един познат и той с такъв проблем.
    можеш ли да питаш неговият познат моля те !!! или той да пита или.... незнам къде да го търся това а нямам друга надежда....вече 7 години

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си