Цитирай Първоначално написано от нещастница
Цитирай Първоначално написано от MidnightScream
Цитирай Първоначално написано от нещастница
Цитирай Първоначално написано от MidnightScream
emi lekarstvoto se kazva Duofilm eto i kak izglejda http://www.stiefel.co.uk/objects/img/prod_duofilm.jpg nanasq se s chetchica vurho bolnoto mqsto, sled namazvaneto kojata pobelqva i trqbva da stoish taka do sutrinta. gadnoto e che posle na sutrinta ti e chervena i poduta kojata sled 10tina namazvaniq se mahat sami no tova lekarstvo mai go nqma v bg
мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси мерси!!! Зпочвам да го издирвам ! 10-тина намазвания значи 10тина дни нали? а какво усещаш след намазването ? Смисал после като е червено боли ли сърби ли или нищо??? Ти как го намери? Можеш ли да ме упътиш някъде да търся? \/
ami pochva da ti stava toplo i surbi ... trqbva da go slagash samo 1 put vecherta... q mi kaji ako iskash skype ili icq i ako si ot sofia.. koi znae ako mi dadut nashte moje da ti dam malko ot lekarstvoto ...
Еми не бих отказала...а също и ако знаеш откъде да ми го намерш ти го плащам и готово , но проблема е че съм малко далече от София ... живея в Лом
eee nishto are dia nqkuf kontakt skype naprimer