.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}

ZAMINA.... MNOGO MI LIPSVA... :(

Zdraveite na vsichki... iskam da spodelq mukata si...s moeto momche sme zaedno ot 6 meseca... no sega toi zaminava student i shte e na 180km. ot men .... sviknala sum vseki den da sum s nego.... a sega ... izvednuj... shte se vijdame subota i nedelq... no mnogo mi lipsva..... neznam kakvo shte pravq bez nego.. samo toi e v mislite mi...celite tezi 6 meseca mi minavat prez mislite kato filmova lenta... nemoga bez nego . mnogo go obicham mnogo !!!!
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Голям фен
    Град
    Stz
    Ами ако наистина се обичате ти ще свикнеш да го виждаш по-рядко!А той да се прибира всяка седмица!Нормално е да ти липсва няма как!Но с времето ще свикнеш!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Голям фен
    Не се измъчвай,все пак ще се виждате,дори да е само събота и неделя не като нищо,нали?!С времето ще свикнеш,но и внимавай,защото разстоянията понякога пораждат и отчуждения.Не го позволявай!Съхрани любовта си и очаквай същото от него
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Нали ще се виждате , кфо се оплакфаш ?
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Ee i da plachkash i da se zduhvash nishto ne se promenq...ako se obichate naistina nqma da vi prechi tova rastoqnie shte se chuvate she si cahtite i tn puk subota i nedelq shte ste zaedno postoqnno moje d ahodish i ti pri engo da se vijdate..No vse pak ako pitash men shte ti e toklkova gadno smao 1vata sedmica kogato zamine sled tova shte sviknesh
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Радвай се че поне ще се виждате....има и по лоши случаи

Look at the starts...
    look how they shine for you...

Мега фен Аватара на koalka
    Е,хайде сега.Нали ще се виждате?И ние тази година ще сме така с приятеля ми щото сме различни смени и просто няма как.А какво да кажат тези,които не се виждат въобще.Ти си мислиш,че вашето е нопоносимо.

Фен
    Град
    В мечтите ти :)
    Радвай се че поне ще се виждате....има и по лоши случаи
    мхм..
    Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!

Колкото и да е болезнено ще се наложи да свикнеш да не се виждате всеки ден. Трябва да си щастлива, че ще имаш възможността да го виждаш. Има много по-лоши ситуации.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ее ще свикнеш, колко по-лоши случаи има
    мисли си, че това е за негово добро - все пак от това зависи бъдещето му едва ли би искала приятелят ти да е необразован и да работи като мияч на коли примерно
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    ako ne6tata stvaha s rev az 6tqh da sam nai 6tasliviq 4ovek na zemqta, ama ne stava tai 4e se stegni malko pii edna rakiq i se primiri s polojenieto ... drugo nz kvo da napravi6
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Повече от фен
    Абе голямата работа като ще се виждате само събота и неделя,как се вайкаш все едно сте скъсали Стегни се малко,нищо няма да ви стане,ще се виждате все пак

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Obitax
    ako ne6tata stvaha s rev az 6tqh da sam nai 6tasliviq 4ovek na zemqta, ama ne stava tai 4e se stegni malko pii edna rakiq i se primiri s polojenieto ... drugo nz kvo da napravi6
    exexe tova s rakiqta mi dopada

Голям фен
    Град
    Sofia
    Спокойно ще свикнеш. В началото винаги е гадно. Моят бивш приятел замина за Америка, а следващият замина да живее в друг град. Какво да се прави. Изобщо много ми върви. Обаче настоящият няма да го пусна никъде.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Guest
    абе квото и да се говори гадно е рядко да се виждаш с приятея си особено като толкова много време сте били заедно.и аз съм 6 месеца с моя и той тая година замина в софия а аз съм чак в хасково , гадно кво да се прави но пък да рева и да не рева не мога да променя нищо затова ще чакам да дойде петъка за да си го видя

awanturistkata{P}
    Guest
    az mai se namiram s po gadno polojenie taka 4e spoko vie pone 6te se vijdate po 4esto...az ko da kaja kato pr mi zamina predi 2 sedmici za germaniq da u4i...i az mn go obi4am znam 4e i toi me obi4a...i sme tvardo re6eni da si zapazim vrazkata...kolkoto dao lipsvaneto....iska6 neiska6 trudno se svikva...nemoje da ne ti lipsva 4ovek koito obi4a6 i ne e do teb po dalgo vreme...no nali znae6 leka poleka 6te svikne6...makar 4e az o6te ne sam...no...nqmam drug izbor

Фен
    Град
    Монтана
    Радвай се ,че все пак ще се виждате. Не е като без нищо нали? Ще свикнеш ако наистина го обичкаш

Голям фен
    Град
    sf
    nedei da strada6 4ak tolkova. moeto biv6o jadje,s koeto hodihme po4ti 10 meseca zamina student za germaniq i az nqmah vuzmojnossta dori i subota i nedelq da go vijdam,da ne govorim,4e toi zamina predi godina i ottogava ne sum go i 4uvala dori,no jivota produljava.

awanturistkata{P}
    Guest
    a az go 4uvam seki den...toi daje iska da si doide tuka i da ne se vra6ta vaob6te tam...za6toto neizdarjal bez da me vijda...i na mene mi e mn ma4no no mu kazah da sedi tam i da si u4i...no znam 4e 6te go vina dekemvri mesec i na tva se opiram ))

Повече от фен
    Град
    Mersi za podkrepata i sa suvetite.... dano naistina svikna za6toto bolkata e neponosima...4akam s neturpenie petuka za da si doide
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

awanturistkata{P}
    Guest
    da i az 4akam s netarpenie oba4e na4aloto na dekemvri...blazq ti 4e 6te go vidi6 tolkova skoro ...zavijdam ti...blagorodno razbira se

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от awanturistkata{P}
    da i az 4akam s netarpenie oba4e na4aloto na dekemvri...blazq ti 4e 6te go vidi6 tolkova skoro ...zavijdam ti...blagorodno razbira se

ako iskash pi6i edno li4no suob6tenie i tam 6te razmenime Skype ili ICQ i 6te si pogovorim

Обичам те мило {}{P}{}

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Миличка, не драматизирай толкова ...
    Момчето си е останало в България, ами ако беше заминало в чужбина ..
    Сега ще го виждаш weekend-а, а тогава щеше да го виждаш на по 2-3-4 месеце веднъж-два пъти може би ...
    Такаче гледай по оптимистично на нещата и всичко ще е ОК
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

awanturistkata{P}
    Guest
    skype name mi e sa6tiq samo 4e bez {p}-to ne6to nemojah da se registriram i za tva ti pi6e tuka...ako iska6 mi pi6i ( skype name awanturistkata)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си