След аборт има риск момичето да не може да забременее повече.Наистина ли искате да махнете бебето?Помислете все пак,има риск за живота на приятелката ти,както и може да няма деца повече.Но сега по въпроса - абортите на черно са много опасни и най-добре е процедурата да се извърши в добре обурудвана болница.Ще искат съгласието на поне един от родителите й.Незная дали лекарите ще приемат подкуп(то е нужно само на един да дадеш,но ще иска доста,може би към 100-200 лева).Ако приемат - добре за вас.Ако не,мисля че ще се наложи приятелката ти да каже на родителите си.Тъй като съм наясно с импулсивните реакции при такива ситуации,а и знам от какво точно се страхува едно момиче в такава ситуация,ето какво най-вероятно ще стане,ако момичето каже на техните.Ще й крещят,ще я унижават,ще казват че си проваля живота,ще опитат да и забранят да се вижда с теб(и с което и да е друго момче),могат да я изгонят от вкъщи(ако са по-така...родители),могат да и посегнат,от което е желателно да се пази,защото физическото насилие проявено от 90-100 килограмов човек над около 60 килограмово момиче може да има сериозни последствия.Ако тя реши да каже на техните,съветвам те да си със нея през цялото време и да не я оставяш сама нито за миг.Все пак пробвайте първо с лекарите(ако имате достатъчно 'излишни' пари за подкуп).Да,незаконно е,но понякога се налага.Освен това след аборта ще трябва много да я подкрепяш,защото за теб вие сте се отърваи от едно голямо усложнение в живота,но за нея,тя е убила собственото си дете.Помислете добре все пак дали аборта сега си заслужава риска цял живот да няма деца.