.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Kakvo da izbera???

Guest

Kakvo da izbera???

Imam gadje ot godina i ne6to i toi mn iska da e s men i me obi4a a az dali go obi4am mai e silno kazano...V edna piqnska ve4er napravih glupost s nai dobriq si priqtel i sq se polu4ava tupo 6toto i toi mn me haresva i neiska vsi4ko da svur6va za edna ve4er.Problema v velikoto mi re6enie e 4e neznam kakvo iskam!Glupavo zvu4i no e taka.Ako ostana s dosega6niq si priqtel 6te jiveq mn tupo 6toto trqbva da zareja cqla kompaniq zaredi razdqlata mi s nai dobriq mi priqtel.Nqma da pravq tva koeto obi4am t.e. 6te imam dosta spokoen jivot a ako ostana s my best friend i kompaniqta 6te e kakto predi no...Prosto 6te mi lipsva...Off i vuob6te golqma mi e oburkvaciq.Ako imate kvo da mi kajete po vuprosa dali da ostana sus oficialnoto si gaje ili da si jiveq ludo i da nqma nikakvi zadrujki moje da mi otdelite malko vreme.

Guest
    ami ako dostatu4no silno obi4ash nastoqshtiqt ti priqtel nqma da te interesuva 4e ste se razdelish s kompaniqta si i tozi drugiq ti priqtel shtom hodite ot tolkova vreme ,no ako ne ne izpitvash nqkakvi 4uvstva kum gadjeto ti (e ti shtom si mu izneverila edva li mnogo durjish na nego makar 4e si bila piqna tova ne e opravdanie)si ostani s kompaniqta i shturiq jivot ama nali se seshtash 4e shturite neshta i raboti sled nqkolko godinki shte svarshat i togava moje i da sujalqvash ,no neznam poslednata dyma si e tvoq

Мега фен Аватара на koalka
    Така като чета май и към двамата нямаш кой знае какви чувства,да не говорим за любов.Реши просто с кой ти е по-приятно и с кой си по-щастлива.

Голям фен
    Град
    Memphis
    se she se nameri kurve kato teb s takiva problemi tuka qla si qla si xuq sega kakvo se oplakvash
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .

Re: Kakvo da izbera???

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Imam gadje ot godina i ne6to i toi mn iska da e s men i me obi4a a az dali go obi4am mai e silno kazano...V edna piqnska ve4er napravih glupost s nai dobriq si priqtel i sq se polu4ava tupo 6toto i toi mn me haresva i neiska vsi4ko da svur6va za edna ve4er.Problema v velikoto mi re6enie e 4e neznam kakvo iskam!Glupavo zvu4i no e taka.Ako ostana s dosega6niq si priqtel 6te jiveq mn tupo 6toto trqbva da zareja cqla kompaniq zaredi razdqlata mi s nai dobriq mi priqtel.Nqma da pravq tva koeto obi4am t.e. 6te imam dosta spokoen jivot a ako ostana s my best friend i kompaniqta 6te e kakto predi no...Prosto 6te mi lipsva...Off i vuob6te golqma mi e oburkvaciq.Ako imate kvo da mi kajete po vuprosa dali da ostana sus oficialnoto si gaje ili da si jiveq ludo i da nqma nikakvi zadrujki moje da mi otdelite malko vreme.
    ela da raboti6 za men to4no takiva kurvi kato teb mi trqbvat . a i pla6tam dobre 30% ot zarabotenoto za ve4erta .
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Така като чета май и към двамата нямаш кой знае какви чувства,да не говорим за любов.Реши просто с кой ти е по-приятно и с кой си по-щастлива.
    emi da ama kfo sedish i gi vurtish i dvamata taka e adski tupo izqvqvash e kato nekfa k***a

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си