.

Виж резултатите на анкетата: Оценявате ли факта, че живеете в България?

Гласували
107. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да.

81 75,70%
  • Не.

26 24,30%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 75

BULGARIA e super !!! na koito ne mu haresva ima i dr durjavi v toq svqt-da hodi tam !!!! no nqma i nqma i da ima po krasiva strana ot na6ata !!!!!!
    SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!

Фен Аватара на AnnGi
    Град
    ^^Извън реалноста^^
    оценявам го
    Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от niGGa
    Не.
    Оценявам собствени успехи. Защо да оценявам нещо, което не съм избирал сам?
    ти пък какви успехи имаш на 16 , дечко ?

оценявам го , защото само за месец и половина извън България ме хвана жестока носталгия и едвам издържах да се върна ..

П.С. бръмзе , не се изживявай като Президент на Република България ако обичаш .. Заглавието на темата ти е точно като реч на президент .. слезни на земята малко

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Oценявам го.

Защото сме били силни. Защото имаме неповторима природа. Защото сме дали много на другите. Защото съм българка..
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Голям фен
    оценявам го, или по то4но го оцених.. когато напуснах България. И според мен не е въпроса 4е е България , а 4е просто е мястото където израстнах. Ако някой ден се върна в България 6те бъда много горда от това 4е живея там , за6тото вси4ко там се постига с много труд и под на 4елото а не както в другите държави има6 вси4ко на готово(в главни линии). Гордея се съ6то и с историята ни, не за6тото имам някакъв пръст в нея или не6то такова. Това просто е 4аст от живота ни, прадедите ни са били достатъ4но смели и са направили не малко подвизи, те са ни направили това което сме днес- свободни хора, затова най-малкото което можем да направим за тях е да ги помним и да се гордеем с тяхното минало! Оби4ам и на6ата природа, възрожденски град4ета или просто разнебитени ули4ки. За6тото това е България. Тя се сърържа във всяка пра6инка българска земя или каквото и да е. Повтарям: не се гордея с България понеже сме по специални от другите народи и т.н. , а за6тото това е моята родина и аз я Оби4ам

Българийо, за тебе те умряха.
    Една бе ти достойна зарад тях.
    И те достойни зарад тебе, майко бяха,
    и твойто име само кат' мълвяха
    умираха без страх ...

Е кажете ми тези негордее6тите се с България, хората който са ни направили такива каквито сме, който са ни освободили от турско робство не залсужават ли малко уважание, не са ли направили достатъ4но за да се гордеем с тях ? да се гордеем 4е живеем в земята на Симеон, Ботев, Левски, Каравелов и ... може да се изброява ужасно много. Какъв е проблема да се гордее6 с историята си? или може6 да каже6 каквото са правили, правили са го аз гледам само моите постижения - да бе и ако всеки е мислел само за себе си сега дали 6те6е да има една България или може би 6те6е да има една по-голяма Турция.. айде гледайте си ва6'те постижения и после се 4удете как така българина гледал само себе си и не за4ита ни6то . Е вярно е ! Заради такива индивиди, който само копират 4утото и не си ползват мозъците !
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Голям фен
    може би малко се отклоних от темата за което се извинявам , но се ядосах от изказванията на някой
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Не особено...мизерия!
    тц тц..
    такива трябва да се вкарват в затвора

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    тц тц..
    И какво е престъплението, за което ще ги вкарат в затвора?

Първо да вземат престъпниците да вкарат в затвора.
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Мo6nо
    тц тц..
    И какво е престъплението, за което ще ги вкарат в затвора?

Първо да вземат престъпниците да вкарат в затвора.
    има6е впредвид в затвора за психи4но просветляване
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

разбирасе че оценявам обичам си България и всичко свързано с нея без хората на реда разбирасе.Обичам си приятелите и знам че навсякаде мове да имаш добри приятели ама друго си е нашото Може да сме бедни и т.н но за сметка на тва има моменти които никога не можеш да изпиташ другаде

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Не особено...мизерия!
    тц тц..
    Е що? Нали е демокрация
    прав си демокрация е ...
    ееех ако на власт беше национализма ?

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Оценявам го, защото може би ако не бях тук, ако не бях сред тези хора-бъглари нямаше да съм щастлива. Оценявам го и защото имаме наистина красива природа, красиви хора сме. Оценявам го и заради още много неща. Обаче много ме е яд, че някакви задръсрени американци например дори и англичани(които се смятат за по-умни и интелигентни от американците които споменах) като чуят Бъглария и реакцията е следната " Това къде е....това някъде из третия свят ли е?" Въобразяват си, че живеят по-добре от нас само защото имат по-добра икономика, но грешат. Така, че радвам се, че живея тук, колкото и недостатъци да има родината ни.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    "...като чуят Бъглария и реакцията е следната " Това къде е....това някъде из третия свят ли е?" Въобразяват си, че живеят по-добре от нас само защото имат по-добра икономика, но грешат..."

Абре откъм материална гледна точка, може да се каже, че са по-добре...
    Аз сега живея в Канада, а животът тук е почти еднакъв с този на американците. Да, инфраструктурата им е много добра, но само това, нищо друго. Хората са роботизирани, само работят и нищо друго...скуката и тъпотията е пълна. Това е една от главните прични, всеки 2ри да пуши трева и/или да се друса.

Супер фен
    Честно ли ....... все ми е тая НЕ

Да, оценявам го. Направил съм му чудна равносметка. Обичам да подритвам боклуци по улиците, обичам да дупча билетче за градския транспорт, който се състои от мръсни и скапани превозни средства, обичам шофьорите да ме псуват, когато аз съм пешеходец и пресичам на зелено пред завиващите превозни средства, имайки предимство в дадения момент. Също се радвам и когато видя пияни и надрусани хлапетии на по 13 години по улиците... Идилията е пълна.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    "...като чуят Бъглария и реакцията е следната " Това къде е....това някъде из третия свят ли е?" Въобразяват си, че живеят по-добре от нас само защото имат по-добра икономика, но грешат..."

Абре откъм материална гледна точка, може да се каже, че са по-добре...
    Аз сега живея в Канада, а животът тук е почти еднакъв с този на американците. Да, инфраструктурата им е много добра, но само това, нищо друго. Хората са роботизирани, само работят и нищо друго...скуката и тъпотията е пълна. Това е една от главните прични, всеки 2ри да пуши трева и/или да се друса.
    Това и исках са кажа Парите не са щастие, живеят скучно и монотонно.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Не мога да кажа. Аз никога през живота си не съм излизал извън България и не мога да кажа дали как бих се чувствал в чужбина. НО, като се познавам, мисля че и там щях да се чувствам по същия начин. Аз не съм патриот и за мен родината е просто едно... място. Нищо повече.

Не смятам, че националната принадлежност е повод за гордост. Имали сме славна история - ами то всеки народ може да го каже. Имали сме красива природа. Не че не е така, но дали няма места другаде където да е по-красиво? Логично е да има. Да се изкарва България най-най е абсурдно.

Патриотизма - емоция, която някои изпитват, но не и аз. Национализма - нещо вредно, което ме отвращава.

Има много неща, които не ми харесват тук. Има и неща, в които държавата ни превъзхожда прехвалените американци. Аз съм щастлив, но не защото живея тук, а просто защото така се чувствам. Не мога да се оплача от мизерията, защото никога не съм бил лишаван от жизнено необходими неща като храна, покрив и образование. Но хаоса и неуредицата, и разбира се остатъците от комунизма ме дразнят.

Оценявах го

In Search Of Sunrise 7 Asia

Lake_bodom, единствения начин да разбереш дали си патриот е като излезеш за малко навън. И аз преди имах същите възгледи, че България е просто едно място, където има хора и хубава природа, но и на други места има, също. Като излязох за съвем кратко време запях друга песен. Както и да е... по въпроса ... да, оценявам го и се гордея с него!
    Memento moriendum esse!

Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Lake_bodom, единствения начин да разбереш дали си патриот е като излезеш за малко навън. И аз преди имах същите възгледи, че България е просто едно място, където има хора и хубава природа, но и на други места има, също. Като излязох за съвем кратко време запях друга песен. Както и да е... по въпроса ... да, оценявам го и се гордея с него!
    Сигурно си попаднала на лошо място като си отишла в чужбина. В коя страна и кой град беше?

О, на място, което от малка съм си мечтала да посетя и не беше никак лошо мястото - Атина, Гърция.
    Memento moriendum esse!

О, на място, което от малка съм си мечтала да посетя и не беше никак лошо мястото - Атина, Гърция.
    И аз бях там преди няколко години, мен ми прилича мн на София. Аз искам да отида и да уча в Италия, бил съм там 2 пъти и е невероятна страна.

И аз бях там преди няколко години, мен ми прилича мн на София. Аз искам да отида и да уча в Италия, бил съм там 2 пъти и е невероятна страна.

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Живяла съм в чужбина и мога да кажа, че въперки всички проблеми в България ми е най-добре.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си