.

Виж резултатите на анкетата: Оценявате ли факта, че живеете в България?

Гласували
107. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да.

81 75,70%
  • Не.

26 24,30%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 75 от общо 75
    Не.
    При първа възможност се изнасям (отново).

На мен пък ми е трудно да си представя да живея някъде другаде Не бих издържала дълго 'в странство'...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Tokio_Hotelkata
    Оценявах го
    Защо вече не оценяваш този факт?

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    През последните години имах възможност много да пътувам...
    Да общувам с различни хора...Да видя света....
    България е нещото което винаги ще е в сърцето ми...Няма вечно да е лошо положението , стига да направим нещо по въпроса...

Моя живот се обърна в такава посока , че в идните години ще трябва да замина от България...Просто трябва възможност за реализация , която в България няма...Това е лошата истина....

Не можеш да си в България и да направиш пари , без да убиваш хора...Затова аз поне не мога да остана - искам да постигна нещо в тоя живот , мамка му!

Но България е родината...Винаги когато самолета каца , усещам един трепет...Една еуфория ... Една радост , че отново съм на родна земя...

На Айфеловата кула примерно,когато успях се кача до 3-тия етаж , първо си помислих , колко красив изглежда Париж...След това си помислих , колко несравнимо по-красива е България..Нашата уникална природа..И нашия уникален разхайтен шивот...

Лятото пътувах до Родопите - красота от край до край...НО!

Снимките говорят....Красотата и ... боклука...

http://img514.imageshack.us/my.php?i...sci0112dk1.jpg (тва е Дядо ми да :Р )

Не посмях да заснема на какво ДЕЙСТВИТЕЛНО прилича околността...Боклуци навсякъде..Летящи пликове по пътя...

Държавата ни е прекрасна но ние я съсипваме....

Но винаги ще обичам България!

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    На мен пък ми е трудно да си представя да живея някъде другаде Не бих издържала дълго 'в странство'...
    и аз съм така
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Ходила съм в много странни от Европа да там живеят по добре от нас признавам си .Признавам че държавата ни е мизерна и невиждам как ще се оправи скоропризнавам че искам да живея в чужбина като порасна.Но въпреки всичко отценявам че съм родена в България защото я обичам имаме красива природа(жалка че повочето гледаМЕ чуждото а не наслждаваме на нашето) имаме много честни и добри хора дори вече да се броят на пръсти самодето трябвна да се оправим и да политиците да спрат да взимат от заплатите на хората.

Супер фен
    бил съм и в чужбина доста (даже не съм роден в България между другото) обаче тука си ми харесва най-много - всичко си е мило тук- дупките по улиците, бездомните кучета, лудницата всеки божи ден, хаоса, корупцията абе и в германия има дупки по пътя, ама друсат по-гадно, наще са по-хубави ... така да знаете!
    и бих отишъл в чужбина само ако има възможност да спечеля пари и после да си ги харча тук.

Ми да,оценявам го.Преди година братовчедка ми спечелиха зелена карта и заминаха със леля и вуйчо в Америка.Тогава аз съжелявах,че живея в България и исках да съм в Амирика,защото много обичам братовчедка си.И просто много съжелявах,че живея в България.Но сега се радвам,че живея именно тук,защото тук са всичките ми приятели.Когато си говорим по скайп с братовчедка ми тя казва,че има приятелки,но не излизат така,и няма компания каквато имаше в България.И чак тогава осъзнах,че трябва да съм щастлива от факта,че вижея тук,защото тук са роднините ми,приятелите ми и съм щастлива,че съм при тях и ,че не ми се налага да съм самотна и тепърва да си търся приятели.

Аз се гордея, че съм българка, гордея се с миналото на народа си и мисля, че тук ми е мястото. Не съм ходила в чужбина, но не смятам че бих могла да свикна с манталитета на чужденците. Също така, не мисля, че Запада е Рая. Всички знаем и сме усетили парадоксите и мизерията около нас, но никой нищо не прави за да променим това, а точно това е проблема. Защото каквото си надробим, това ще си сърбаме. И ако всички заминем в чужбина, кои ще остане тук и какво ще стане с България?!
    Пък и според мен (не, че мога да говоря от личен опит, както казах) ние всички ще си останем българи, ако не в сърцата си, то поне в очите на чуйденците.
    Без свинщина няма купон бе, човече
    за т'ва ще я правим с пълен замах,
    какво от това, че купонът отече
    та ние сега сме напушени в смях.

аз мисля че само човек които е излизал в чужбина и то не по негов избор а заради обстоятелствата , само той може наистина да каже и да се гордее че е българин! аз се гордея че съм българка , но ми помогна факта че за няколко гониди живях в чужбина и видях и разбрах колко е гадно да си далеч от родината си...
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Не не искам да живея в България поне на този етап.Тук е пълна мизерия писна ми!!!!България е страшно хубава страна просто всичко хубаво на този свят е събрано тук,но никой не оценява това,някакви пълни п*дераси ни управляват всеки се чуди как да прецака другият.България е супер място за тези който имат кинти е аз нямам и затова при първа възможност бих се махнал от тук !
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Радвам се

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Отрицателните аспекти на "държавата" България май са много повече от положителните. Който е живял дълго време навън и не е лицемер ще потвърди моето мнение. Българите в България преживяват на границата на физическото оцеляване, докато западняците се радват на живота. Мнението ми е, че място за сравнение няма. И за капак, върховната българска наглост - ние сме най-умни, нашите жени са най-красиви, нашата природа е най-хубава, тук е събрано всичко най-хубаво и т.н. плоски илюзии за тъпаци...
    Между другото това е и целта на пастирите на това овче стадо - да разпуснат овцете по Европа да зобят по техните сочни ливади и после да ги дочакат и да ги издоят и да им вземят те млякото.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Оценявам го , оценявам красотата на природата ни , но и съм наясно с факта , че по-добро бъдеще бих имала в чужбина , въпреки това съм си някак националист и не смятам да уча в друга страна , каквото и да става

да ама в друга страна ще получиш добро образование а не като някой училища в който не те учат на нищо \/ \/ \/
    вечните ценности те не са ценности защото ценното е едно любовта

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Не виждам какво имам да оценявям на факта изобщо.
    Изобщо не ми е зле далеч от родината, хич даже. Атмосферата тук е на светлинни години от тази в БГ! Така искам да живея!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Като ти е толкова добре там, какво правиш в този форум, няма ли австрииски тийнпроблем? Потърси - може пък да е на светлинни години от този...

Голям фен
    Град
    АЗ не съм казала нищо за форума, а за България и прибирането ми там! А и във форума пиша от сума време!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Няма по - грозно нещо от емигрант, които говори против родината си...

Голям фен
    Град
    АЗ не говоря нищо против родината си, нищо против красотата й, морето планината...Дори две австрийки ми бяха на гости това лято и пътувахме из БГ 2 седмици и им показах най-хубавата страна на БГ, тук ако някой не знае къде е БГ веднага му дръпвам една лекция и веднага му става ясно! Аз говоря против държавата, против управлението, против мизерията, простотията!

Цитирай Първоначално написано от leti_cherry
    Изобщо не ми е зле далеч от родината, хич даже. Атмосферата тук е на светлинни години от тази в БГ! Така искам да живея!
    Значи не си се изразила коректно

Оценявам го,и се чувствам горда,че съм българка!

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    Цитирай Първоначално написано от leti_cherry
    Значи не си се изразила коректно

Прав си.

Разбира се държавата ни е прекрасно.Морето планините и всички красоти.Но политиката и мизерията ужассс

Град
    Sofia, Bulgaria
    Не, даже се чудя защо са ме прокълнали така.
    Бахти тъпия ник имам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си