"Ъ, такова иам сериозен проблем. Кат са вазбудя, и ми става...това нормално ли е или да ходя
на доктор?"
Сега за всички плиткоумници тук които не разбраха, това беше сарказъм (за тези които не знаят ето линк => http://en.wikipedia.org/wiki/Sarcasm
(за съжаление е на английски, и се съмнявам повечето от вас натурални идиоти да го схванат))
Сега да обясня смисъла на този пост. Снощи аз и трима мой приятели се скъсахме от смях на вашите
постове. Истината е че трябваше да плачем на ТЪПОТИЯТА която залива този форум. Гледам аз секцията
за венерическите болести, и там какво намирам...тъпи изказвания едно след друго.И тък като не съм
човек който да клевети без да се подкрепи ето няколко примера :
Първо : тя не може да е отделила плацента, защото представете си плацентата съществува само при бременност (и да...отделя се след бременността)
Второ : това не МОЖЕ да е яйцеклетката, защото тя е с размер 145 микро метра (тоест 0.000145 метра, или 0.145 милиметра), тоест не може да я видите.
Всъщност истината е че тези "парчета месо" са части от ендометриума смесени с кръвта.
Мога да дам и други такива безкрайни примери, но смятам да спра до тук.Сега критиката :
СПРЕТЕ ТОЗИ ФОРУМ!Пълен е със 14 годишни безмозъчни момченца, и 13 годишни безмозъчни момиченца, които вместо да киснат тук и да дават тъпи съвети
трябва да отидат малко на училище и да покиснат в час по биология (най-вече).
Срам и позор. Аз съм мъж, и знам повече за цикъла на една жена от 90% от пиклите тук.
Да не говорим, че самия екип е супер некадърен. Сложили някакви си там за модератори/ки и
вече сме много компетентни. Не виждате ли че така създавате още по-тъпи хора.
Наблягам на секцията за болестите, защото едно е дададеш лош сексуален съвет, друго е
да дадеш лош здравословен.
Това което вие не схващате, е че тези дечица наистина ви вярват. Това е иронията, във века
на информацията, вие сте толкова неинформирани. По-дяволите прочетох такива глупости тук,
че се чудя КАК ТОЧНО ги мислите. Видях точно 1-2 компетентни мнения, и това е. Ами другите?
Безкрайно многото тъпи "крави" които си дават мнението. Вземете малко се научете. Просто теми
като "14 късно ли е за момиче" ме шокират. Не съм някой моралист, не казвам че трябва да чакате
принца на бял кон, или да се пазите за брака, но това надхвърля всичко.Чака ви сериозен сексуален
живот занапред, защо почвате от толкова рано да си го разваляте? Да не говорим че анатомията на една 14
годишна, и една 16 годишна например са коренно различни.
Моят апел е : СПРЕТЕ ТОЗИ ФОРУМ!
Просто мислете за безкрайно многото тъпанари, и тъпи "овце" които ви вярват.И тъй като знам
че поста ми ще се затрие, си го пазя на компа...така че по добре го оставете, защото пак
ще го пусна...ако трябва и през прокси...