- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хващали ли са ви...
Хващали ли са ви, родителите, че пушите трева?
Мен не.![]()
и мен не![]()
верно едно време ме питаха, ама ся ве4е не
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
az ne pu6a treva i ne mi e pritrqbvalo baob6te![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
нееее (не че съм тревопушеща ама съм пробвала)наще не са ме хващали
"Смъртта на един човек е трагедия. Смъртта на милиони е просто статистика."
Йосиф Висарионович Джугашвили - Сталин
Веднъж имах в джоба на якето нещо разпиляно - беше се скъсала една.Питаха ме какво е, аз им казах тютюн.Повярваха ми![]()
Не са...и едва ли ще ме хванат ..![]()
![]()
Еми и мен не са ме хващали....и едва ли ще ме хванат,понеже трева не пуша!!!![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Emi ne sa me fashtali kak pusha ama sa me vadili ot rainnoto .. a i vednuj za edna broika da me fanat kak si chertaq v moita staq ..
не, не са ме хващали.. просто, защото не съм пушила трева![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
i az takaПървоначално написано от miloto_girl-4e
и мене не са ме хващали и се надявам да не ме хванат![]()
Същото.Първоначално написано от miloto_girl-4e
не са ме хващали, аз сама казах на майка ми че съм пушила(но не редовно де, само съм пробвала)
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Не пуша трева!Бъдете готини като мен!
:P
![]()
ami nikoga ne sa me hvashtali prosto zashtoto ne pusha treva...ne sum probvala i ne vuznamerqvam!
ne sa me xva6tali no az ne pu6a redovno probvax minalia mesec
Дъ бест аватар от галерията
ne sa me hva6tali s treva ama sa me hva6tali s amf
ами не са ме хващали но пък и аз мно рядо имам в себеси ...един пък само я бях забраила в насв на мно открито място но то се оказа че една фр я зела ..беше паника ...но пък и аз мно рядко имам![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
hvanaha me,6tot se doverih na nepozanti i stana gooolqm gaf ma na6te sa pe4eni i ne mi vikaha mnogo provejdahme seriozni razgovori i obe6tah 4e pove4e nqma i naistina se zaqmislqm ve4e dali ima smisal cqlata istoriq,ve4e prosto ne mi e sa6tata trapka kato predi i az ne znam 6to moje i ot situaciite da e bilo ama...
edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand
ми не са ме хващали да пуша ама са ме хващали напушена....на мен ми беше зерски смешно а те викаха с цяло гърло....после изядох някой друг шамар ама нищо....
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
da
не съм стигнал до там да пуша трева
2, 11 и 8 точка системно - бан