- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хващали ли са ви...
Чудя се как не са ме хванали направо.Преди като пушех още си сецах направо у нас ама аз можех да се стегна когато трябва и да не изглеждам зле, а миризмата не беше проблем защото пушех кви ли не шантави тютюни в стаята си и винаги смърдеше на нещо.Сега кат поотраснах малко го спрях вече близо две години.
Tova e mnogo interesen vupros,naistina. Men sa me hvashtali,(kak zvychi samy),i s treva i s drugi rabyti,ne e priqtny povqrvaite mi![]()
Onzi Koity Nqma Kakvo Da Gybi,Moje Da Specheli Vsichko!,A Chyvek Bez Chustva Ne Moje Da Byde Naranen!!!
еми един път майка ми влезна в стаята ми докато си свивах коза на леглото и ме пита кво правя (беше късно вечерта,обаче не светна лампата и добре че недоскива малко) и аз и казах че изпразвам цигара защото искам да си направя димка от нея и тя повярва ..как се разминах не знам![]()
![]()
не са ме хващали ама са ме виждали надрусана ахаха и ме питаха да не си пияна и аз викам офффф пияна съм като прасе лягам си ахаха и те на другия ден ми са караха що пия толкоз много ахахаха![]()
'NaRaNi Me!..ZnAeSh g0,NaLi?PlaKaH!..sHtE PlacHeSh I Ti!ViKaH!..Ne OtgovoRi NaLi?MoLiH!..ShtE mOLiSh I Ti!IsKaH!..No NqMaH NaLi?LugaH!..No Luga I Ti!StraDaH!..ZnAeSh NaLi?ObiChaH!..sHtE ObiCHaSh I Ti!!! ;]
Хващали са ме 1 път като пушех със сестра ми понеже си мислехме че баща ми и сапругата му са заминали аа те там нещо си бяха забраили ии се върнаха и ни хванаха ама баща ми за мене знаеше аа за сестра ми просто й каза да внимава да не стане като менеии майка ми ме хвана като пушех в една уличка до нас и само ме пита колко пъти в месеца пуша ии така...нищо особено
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
мен за сега не са ме хващали, но преди 2 седмици като бях пушила и се прибрах 1 4ас след това си мислех, 4е не ме е хванало много и 4е о4ите ми не са толкова 4ервени, но майка ми усети, 4е съм правила нещо и в крайна сметка реши, 4е съм се напила, което беше къде къде по-добър вариант, отколкото да разбере, 4е пуша трева![]()
Обичай ближния и ближи обичания!
Не пуша и съответно, не са ме хващали.Не мисля, че ми е нужно де ...
Ето и няколко прични за това:
1.Тровя се
2.Тровя околните
3.Ще умра по-рано
4.Не смятам, че е "готино", както някои хора мислят ...
5.Давам си парите за да се тровя ...![]()
Еми т'ва е ...![]()
ne sa me hva6tali,ama razbraha 4e pu6a
basi samo mene li me znaqt 4e pu6a ? men me fanaha dokato go svivahposle o6te vednuj ama toq put kato py6eh \
/ za6toto i 2ta puti bqh zabrail da si zaklu4a staqta
![]()
Tс!Не се ме хващали и няма да ме хванат,защото не употребявам наркотици и няма да употребявам занапред!За мен наркоманите са пропаднали хора и не искам да ставам като тях!![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
pu6a si koz maika mi znae az i kazah mnogo otdavna a ba6ta mi tam ne6tata sedqt razli4no po4ti ne si govorim s nego i zatva i nqma na4in da me razbere ,no nqma da mi puka osobenno
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
az pu6a treva no mn rqdko na6te sa me pitali dali sam probvala no az tv1rdo otri4am..