.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Най-романтичното нещо, което някой е правил за вас?

Предварително се извинявам ако вече има такава тема.

Като се замисля, за мен никой не е правил нещо такова, хах.

Приятелят ми се върна от чужбина заради мен. Отказа се от живота си там, за да сме заедно. Не мога да се сетя за по-голям жест, с който да е доказал любовта си.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .

Re: Най-романтичното нещо, което някой е правил за вас?

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze

ne si edinstveniq 4ove4e
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Фен
    Град
    У Нас!
    Ами много неща,и то всички с едно момиче,но аз и не искам друга.Например тъй като сме в 11 и 12 клас,решихме да следваме и двамата в града,в който живеем,за да сме си заедно постоянно.Друго,един път се бях ядосал много и казах нещо от сорта на не мога повече така,аз съм дотук,ама естествено никога не бих скъсал с нея,и тя беше като потресена,тичаше в центъра на града,отиде до един магазин,купи ми нещото,което харесвам много,шоколад беше в случая,тръгна да ме гони след това,разплака се,даде ми го и на мен естествено ми се насълзиха очите,и си се сдобрихме след това.Друго,понеже имам мн остър език и тва ми е кофти черта,веднъж в градската я разплаках много,ама нали съм тъп аз нищо не направих,а тя горкичката после ми се гушна и ми каза,че мн ме обича и иска завинаги да е с мен,ама си плаче през тва време,на мен ми стана мн кофти,че съм такъв тъпанар понякога

Голям фен
    Много неща са, но са някъде в миналото.. и след като се почувстваш предаден те се превръщат във фалшиви спомени и вместо да ме карат да се усмихвам, ефекта им е да се сетя колко съм жалка..

Голям фен
    Град
    Sofia
    С приятеля ми преди 2 седмици отидохме на копитото, вечерта. Там е мн. хубаво, защото се виждат светлините на цяла София. Като спряхме горе с колата, аз слязох а той докато заключваше изобщо не видях кога извади едно цвете от задната седалка и ми го подари. Това е единственото нещо, което се сещам в момента.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Guest
    бях заминала лятото в чужбина с наще да поработя малко.стана така че точно преди да замина се скарах с приятеля си много сериозно. цялата ми ваканция беше ужасна.казвах си че това е бил краят че повече няма да сме заедно,дори си мислех че вече сме скъсали.нямах време да си проверявам пощата защото много работех но последния ден преди да се прибера за българия реших да си проверя пощата и бях получила това от приятеля ми :

Пиша ти това писмо за да ти се изповядам. Искам да ти кажа
    нещо което ме мъчи отдавна. Не исках да те притеснявам, защото със
    сигурност и ти си имаш грижи, но не мога да издържам повече. Момичето
    което обичам с цялото си сърце, момичето което е слънцето в моя живот,
    което згрява душата ми и ме кара да се чувствам истински жив, не е до
    мен! Липсваш ми! Липсваш ми! Липсваш ми! Липсваш ми! Липсваш ми! Не
    мога да функционирам правилно без теб. Изнервен сам, скучно ми е,
    студено ми е, чувствам се празен. Липсва ми усмивката ти!!! Тя
    наистина сгрява! КОГА ще си пак до мен? Кога ще се върнеш? Кога ще
    усетя обичта ти отново? Моля те ела в прегръдките ми по-скоро. Без
    теб това е АД. КОГА ще се върнеш? Моля те, умолявам те, върни се в
    началото на септември, недей да чакаш началото на октомври! Моля
    те! ОБИчАМ ТЕ !!! Само да знаеш колко много те обичам!!! {}
    Не мога без теб! Наистина ми липсваш! Извинявай че те ритеснявам, но
    няма как да търпя повече, трябваше да ти го кажа! {}

толкова ме разчувства

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака

нз дали е романтично но вие ще кажете

ето какво направих аз незнам дали е било романтично но вие ще кажете.мечтата на мойто момиче беше да се будиме един до друг,но нея не я пускаха да спи в нас.затова я събуждах по домашния всяка сутрин,но един ден ми хрумна да утида до тях в 10ч сутрина влезнах в тях(нямаще никой),влязох в стаята и я събудих с целувка и една червена роза.кажете си мнението по моя въпрос все пак[/b]

Мега фен Аватара на koalka
    За мен всяка целувка и прегръдка е прекрасно нещо щом е от любимия ми човек.

Фен
    Град
    България
    za , jalost za sega , nikoi ne e pravil ni6to romanti4no za men .No po princip sam mnogo romanti4en 4ovek , i se nadqvam , 4e nqkoi den 6te sre6tna tozi , koito 6te me zasipe s interesni i mnogo ROMANTI4Ni iznenadi i migove!!!!!!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Еми... сещам се за едно момче, което наистина да е правило нещо романтично за мен(не говоря за жестове, а за нещо, което наистина ме е трогнало...)
    Гаджето ми си беше отишло на село и го помолих на бъзик едва ли не, ако има горски ягодки да ми донесе, защото много обичам...
    Донесе ми само три-четири в една кофичка от кисело мляко ...
    Целият път от селото му до София той беше пазил тази кофичка с ягодките само заради мен, а колко по-лесно е било да ми каже, че вече няма ягодки ...
    Не знам.. за мен този жест беше безкрайно мил...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    София
    Сещам се за много неща понеже той е страшно романтичен и винаги ме изненадва и адски ме трогва Веднъж след много сериозен скандал аз бях невероятно нервирана и казах неща, които не мислех (като главното беше, че не искам да сме заедно-след това осъзнах колко тъпо изказване е било). Леле, това като го чу..просто няма да забравя изражението му. Стоя и ме гледа 5 минути и изведнъж от очите му започнаха да текат сълзи. Не знам, за някои момче да плаче е израз на слабост, но мен наистина ме трогна..
    Освен това веднъж не беше дошъл на училище, само за да подготви у тях всичко (правехме половин година)-като отидох у тях леглото беше обсипано с листенза от рози и навсякъде имаше свещи така го гушнах, че му изпука кръста

Цитирай Първоначално написано от Obitax

ne si edinstveniq 4ove4e
    Вече сме си трима... по една бира ни стига.

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Цитирай Първоначално написано от OPEL
    Цитирай Първоначално написано от Obitax

ne si edinstveniq 4ove4e
    Вече сме си трима... по една бира ни стига.
    neka da se dve
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    Имаше едно момче,което много ме обичаше,той ми подари една розичка.Знам,че това е един от най-изтърканите жестове,но тъй като аз бях първа смяна,а той втора,ме чакаше 15 минути в 7 часа сутринта.По-натам ми подари и една плюшена играчка
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Супер фен
    Подари ми цвете , а за мене романтично беше когато ми каза "ОБичам те"!!!

Ами... най-романтичното нещо, което приятеля ми е правил за мене...той постоянно прави романтични и мили неща!
    "...I've been sleeping a thousand years it seems.
    Got to open my eyes to everything,
    without a thought, without a voice, without a soul...
    don't let me die here -
    there must be something more...
    Bring me to life!..."

Мега фен Аватара на iiirish
    чак пък най-романтичното...

но никога няма да забравя как миналата година на 8 март приятеля ми беше останал точно по това време без абсолютно никакви пари. оставаха му два дни до заплата, през които трябваше да изкара със 7 лв. въпреки това аз не останах без роза за празника, роза която трудваше 5 лв! и до сега не знам как точно се е справил през тези два дни само с останалите два лева!

никога няма за забравя този огромен за мен жест, защото в крайна сметка малко са хората, които биха дали буквално последните си пари за някой друг, особено за една такава прищявка

Ами не знам до колко може да се определи като романтично. Последният ми приятел беше абсолютен женкар. От типа "като вляза в барче не си тръгвам сам". С него бяхме в началото много добри приятели. После така се случи, че бяхме заедно на дискотека и се зарибихме. Тръгнахме същата вечер и той ме покани у тях. Аз се съгласих. Спахме заедно - по бельо, прегърнати. Стана ми страшно приятно,че въпреки че му се ... не ми посегна. Сутринта се събудихме един до друг ...
    Друг жест от същия човек - след като се скарахме искаше отново да се съберем и да стане сериозен. Точните думи бяха "Когато бях с тебе осъзнах, че искам да се променя". Тези думи направо ме разтърсиха тотално.
    Не е романтично, но е нещо, което определено не бих очаквала от човек като него.

Guest
    tova ne e romanti4no ama e zdravo kato adrenalin.Priqtelkata mi se beshe qdosala za neshto i me hvana i me zakarav blizkiq vhod da i pravq svirki beshe mn zdravo

Повече от фен
    Град
    Луната
    Ами ще кажа най-романтичните неща които са ми се случвали.
    Романтичен жест които съм правил към момиче е да я кача в колата ми да я повозя и да я закарам в планината до една поляня и да гледаме залеза над София.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Veche okolo mesec bqh vlubena v edno momche no toi samo priatelski se dyrjeshe.. Na 15.11 imam rojden den.. i tochno togava .. za da me zaradva.. mi kaza che iska da byde s men.. cql den bqhme zaedno.. i povqrvaite mi.. tova beshe nai hubavia rojden den v jivota mi.. sqkash bqh v Raq.. sqkash beshe edin prekrasen syn.. vyobshte ne ochakvah che nqkoi den toi shte trygne s mene.. i za kapak na vsichko .. nakraq mi kaza "Obicham te" .. Bqh unikalno shtastliva!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Th3WildAng3l
    Ами не знам до колко може да се определи като романтично. Последният ми приятел беше абсолютен женкар. От типа "като вляза в барче не си тръгвам сам". С него бяхме в началото много добри приятели. После така се случи, че бяхме заедно на дискотека и се зарибихме. Тръгнахме същата вечер и той ме покани у тях. Аз се съгласих. Спахме заедно - по бельо, прегърнати. Стана ми страшно приятно,че въпреки че му се ... не ми посегна. Сутринта се събудихме един до друг ...
    Друг жест от същия човек - след като се скарахме искаше отново да се съберем и да стане сериозен. Точните думи бяха "Когато бях с тебе осъзнах, че искам да се променя". Тези думи направо ме разтърсиха тотално.
    Не е романтично, но е нещо, което определено не бих очаквала от човек като него.
    toq tvoq aver da ne e edin dan4o, vikat my milana?

ммммне ... не се казва така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си