.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    доста са като се замисля.Романтимчно беше 1 писмо,което ми написа по повод първата ни годишнина,докато беше в казармата.Романтично беше вечерята ,която ми направи за първия ни път,или тази,когато заминавах на море.романтично е всеки път,когато ми държи ръката и ми милва пред хората(той не обича да се показва нежност пред хората),романтично беше,че се записа да следва при мен,въпреки че беше приет на друго място и то специалността,която желаеше от години.дори подаряването на стръкче цвете,когато не го очаквам или на спонтанна целувка,когато не я заслужавам е романтично.Зависи кой как приема романтиката.А тя не е във високопарните фрази.романтиката е в дребните неща!

vlubenata :}f
    Guest
    amii zna4i moeto mom4e se varna ot varna zaradi men i na sa6tiq den ve4erta trqqbva6e da zamine za burgas oba4e kato se ka4va6e v avtobusa mi ostavi zlatniq si prasen koito po princip nikoga ne go svgalq ei tva ne6to napravooo me raz4ustva ne sam se 4ustaval po 6attsliva i nikoi ne e prvail takova ne6to za men nikoga nqma da go zabravq nikoga:}

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Най-романтично... не знам, но... едно момче ми беше посветило стихотворение, от което сърцето ми щеше да се пръсне от щастие! Сега мисля, че не е било истинско, но тогава направо се разтопих... докато ми го четеше листа хартия, на който го беше написал, трепереше... и тембара на гласа му се променяше... Или пък когато ставахме от едно кафе, отстрани имаше теменужки (а аз много ги обичам) той се наведе и ми откъсна една и ми я подари с целувка. Един път отидох да го видя на работа и той ядеше някакви бисквити и ми предложи, но аз му отказах като му споделих, че след малко си тръгвам и ще си хапна ябълка в нас. Като си тръгвах ме помоли да почакам малко защото шефа го бил викнал отвън и като се върна ме прегърна и целуна и трагна да ме изпрати и точно, когато ме пусна извади една ябълка (не знам от къде...) и ми каза "Надявам се да ти хареса, мило" Толкова миличко ми стана... И след около половин час ми си обади да ме пита дали ми е харесала и ме помоли да го стрелна като се прибера, да не се притеснявал... Изумително е на какво е способен човек, за да получи каквото иска...!
    Истински романтично е, когато усещаш че човека с който си е всичко, което си искал някога и ти дава всичко, от което се нуждаеш и искаш да му дадеш целия свят! Не мога да се сетя какво да разкажа, защото всичко е романтично...Тежко е, когато всичко свърши, но щом той е по-щастлив така...
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК

Re: нз дали е романтично но вие ще кажете

Цитирай Първоначално написано от mercedes_bentz
    ето какво направих аз незнам дали е било романтично но вие ще кажете.мечтата на мойто момиче беше да се будиме един до друг,но нея не я пускаха да спи в нас.затова я събуждах по домашния всяка сутрин,но един ден ми хрумна да утида до тях в 10ч сутрина влезнах в тях(нямаще никой),влязох в стаята и я събудих с целувка и една червена роза.кажете си мнението по моя въпрос все пак[/b]
    Много е сладко твааа :P ,ми з амен никой не е правил нещо романтично,ако не броя разходки,подаръчета и т.н.
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    sega kato cheta,kakvo sa pravili za nqkoi i ot vas mi stava mnogo shtastlivo,no sushtevremenno i mnogo tujno,zashtoto za men nikoi nikoga ne e pravil neshto podobno...

Guest
    ami edin den dokato bqxme na ych-shte priqtelqt mi vze edba tetradka v koqto kogato se skaraxme pisheh che go mrazq i ne bqx skusala tezi listq...no vupreki tova mnogo si go obichah..i toi prochete tezi neshta nasyrdi se i si trygna..vecherta mi se obadi i kaza che shtom go mrazq nqma smisal da se vijdame no toi oshte si me obicha az se razplakax po telefona kazax obicham te i zatvorih..na dr den toi mi vurna tetradkata az q otvorix i na sushtiq list v koi bqx pisala che go mrazq ot drygata strana imashe stixotvorenie koeto mojeshe da ne e napisano ot nego no beshe strashno xubavo i pisheshe che me obicha i beshe nakruskano ss negoviq parfiym..lele bqh tolko shtasliva i posle se sdobrixmee..ama .. vsichko e minalo sled 1g skusaxme

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си