Най-романтично... не знам, но... едно момче ми беше посветило стихотворение, от което сърцето ми щеше да се пръсне от щастие! Сега мисля, че не е било истинско, но тогава направо се разтопих... докато ми го четеше листа хартия, на който го беше написал, трепереше... и тембара на гласа му се променяше... Или пък когато ставахме от едно кафе, отстрани имаше теменужки (а аз много ги обичам) той се наведе и ми откъсна една и ми я подари с целувка. Един път отидох да го видя на работа и той ядеше някакви бисквити и ми предложи, но аз му отказах като му споделих, че след малко си тръгвам и ще си хапна ябълка в нас. Като си тръгвах ме помоли да почакам малко защото шефа го бил викнал отвън и като се върна ме прегърна и целуна и трагна да ме изпрати и точно, когато ме пусна извади една ябълка (не знам от къде...) и ми каза "Надявам се да ти хареса, мило" Толкова миличко ми стана... И след около половин час ми си обади да ме пита дали ми е харесала и ме помоли да го стрелна като се прибера, да не се притеснявал... Изумително е на какво е способен човек, за да получи каквото иска...!
Истински романтично е, когато усещаш че човека с който си е всичко, което си искал някога и ти дава всичко, от което се нуждаеш и искаш да му дадеш целия свят! Не мога да се сетя какво да разкажа, защото всичко е романтично...Тежко е, когато всичко свърши, но щом той е по-щастлив така...