Цитирай Първоначално написано от OPEL
Недей да мислиш за друго. Мисли за това. Не се опитвай да го избягаш. Изправи се пред него. Когато се сетиш, започвай да мислиш само за това. Помага. И още нещо. Искам тук да напишеш какво точно те плаши. Не искам само смъртта и такива. Искам подробно написано. Черно на бяло. Искам и да го прочетеш. И в крайна сметка какво се оказва... Че няма нищо вярно в мислите ти. Но когато се сетиш за това, не спирай да мислиш. Не бягай. Приеми смъртта не като загуба на близък човек, а като естествено нещо. Когато се разтрепераш, когато сърцето ти забие силно, когато адреналина се качи до небесата, тогава ти побеждаваш страха. Не се опитвай да го забравиш дори и тогава. Мисли за него. Изправи се срещу него. Не заспивай уплашена. Ако трябва цяла нощ няма да спиш, но ще се бориш срещу страха. А и да не си прекараш живота скучно, живей за момента, живей за адреналина, живей за риска, живей за ... теб.
УСПЕХ
Незнам от всичко се страхувам примерно сетя се някой как починал и така.. Днес не пуснах и приятеля ми на работа и майка ми защото като ги няма ми се разтупква сърцето абе много гадно ми става и едно ми е изнервено незнам как да го обясна.