- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kak da raznoobrazim celuvkata
http://teenproblem.net/index.php?m=s&id=1044
pro4etah tova no ne6to ne mi dopada s gadjeto mi hodim ot dosta vreme i ve4e mi e malko sku4en na4ina po koito se celuvame kakvo predlagate za raznoobrazie Vie kakvo pravite no ne copiraite ot linka pls kajete vie kakvi trikove pri celuvane izpolzvate za da raznoobrazite i zadovolite 4oveka s vas?
Да речем,когато той очаква от мен някаква страстна целувка,аз му давам нещо адски романтично,с което му показвам,че го обичам или обратното...разбира се не го правя всеки път,че ще му стане навикСъщо така точно в момента,когато целувката е в разгара си неочаквано се дърпам назад,а той ме прегръща два пъти по-силно,за да не му избягам...много е готин тоя момент
Или се дърпам,той ме обгръща по-силно и се стреми да намери отново устните ми,но вместо това аз му захапвам ухото и му прошепвам нещо мило(вчера целия настръхна...).А иначе след края на всяка целувка следва една мъничка,после леко и нежно захапване на долната устна и пак една малка целувчица,но при мен това е по-скоро навик,от колкото начин за разнообразяване
С една дума много обичам да хапя
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Всяка целувка с приятеля ми ми носи удоволствие и не виждам нужда да разнообразяваме. Целувките са различни в зависимост от настроението.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.