- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата,моля погледнете!
Обичам когато сме прави с гаджето и се целуваме да прокарам ръка по дупето й,много възбуждащо ми действа,обаче се чудех какво е вашето отношение (на жените) към това? Харесва ли ви,или не ви харесва? И защо не съм видял момиче да го прави?
На мен ми харесва когато гаджето ми го прави,стига да не е всеки път.Като се целуваме,повече ми харесва да ме гушка,вместо да ми обарва дупето,но и второто не е зле.А момичетата не го правят,защото мъжките дупета,не са така нежни като женските![]()
хаха от къде знаете,щом не сте пробвали?![]()
По пътя на логиката, може би...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Remember to keep yourself alive,there’s nothing more important than that!
Reality is wrong. Dreams are for real.
Aaa,що мислиш,че момичетата не хващат приятелите си за задника?Аз моя съм го хващала![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
И това е вариантПървоначално написано от sherry
![]()
![]()
![]()
Remember to keep yourself alive,there’s nothing more important than that!
Reality is wrong. Dreams are for real.
И аз, и азПървоначално написано от sherry
![]()
А за въпроса ти - за мен лично ми харесва.
дайте още мнения
Харесва ми, и съм го правила на гаджето си![]()
The EmpEroR is dead.
Even though and nothing learned with strength I burn... ILR
мно як подпис маиинаа !! картиш от секаде .....Първоначално написано от sweet sac®ifice
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
харесва ми и аз го правя. и на мъжете им дейстав възбуждащо да ги хванеш там!
На мен много ми харесва и освен това много често и аз го правя с дупето на гаджето и мисля, че и на него му допада, даже и когато се разхождаме движа с ръка в задния джоб на дънките му и си пощипвам лекичко от време на време, `щото си ме кефи!
daa...ne samo na mujete im deistva vuzbujda6to \/ \
/
no exit
Защо момичетата да не барат момчето по дупето.Аз моя често си го хващам за дупето.Нищо лошо няма.Къде е казано, че само момчетата трябва да го правят.
Еми да и аз го обарвам къде ли не... Не само по дупето, ами където набарам. Няма лошо! И аз много обичам да ме обарва където поиска.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Ами то това е много индивидуално нещо... На мен лично не ми харесва. Защо момичетата не го правят, ами явно вие момчетата не споделяте, че ви харесва това нещо.
SY
Първоначално написано от sherry
![]()
![]()
зависи дали се целуваме във водоравно или хоризонтално положение... случва се и не мисля че е нередно... и че не е често срещано
mii az i go pipam po dupeto,toi si e moi vse pakkvo tolkova ima,qko e da i da te pipat po dupeto,ama zavisi ot situaciqta
Но пък мъжките дупета са стегнати, здрави и твърди, което е страхотно. Аз например много обичам да пипам дупето на мъжа ми...и да го гледам в гръб като ходи гол след баня....мммммПървоначално написано от maybelline
и кво общо има това със секса?![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.