Живеем във време,което никой не разбира..пушим пием живеем..и умираме..Но най-трагичното в това време е че младите си отиват по рано от старите..Той беше един добър приятел,винаги мислеше и за другите,а не за себе си..тъпото е,че живота прецаква всичко..
Той е брат на един мой приятел и познат..
Много ми е мъчно..Компютъра му бил развален и го оправял..там некви жички..и така и умря...а беше само една година по голям от мен..набор 91 !
Бог да го благослови..Лека му пръст !
Нека почива в мир !
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Да почива в мир! [-o<
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
За жалост и такива неща се случват... лека му пръст...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
да..дало е накъсо нещо...Първоначално написано от TheNightRider
А тези думи са от брат му :
Prosti mi ... za vsichki neshta, koito sym kazal i za tezi, koito nesym. Prosti mi, che nqkoga sym bil grub s teb. Prosti mi ... za vsichki neshta, koito sym napravil i za tezi, koito nesym. Prosti mi ... ako nqkoga sym te prenebregval. Prosti mi ... ako nqkoga sym te natyjaval. Prosti mi ... ako ponqkoga sym mislil, che sym po-dobar ot teb. OBICHAM TE... Nikoga NE zabravqi tova,
#sp-net topic set by rUss```!Lukas@87.120.57.88![]()
![]()
![]()
tva e mn gadno![]()
![]()
da po4iva v mir..
world of insanity supposes that good things would never come to an end!! =)
Off, толкова ми е мъчно да чуя, че млади хора загиват и то по нелепи начиниХора, внимавайте повече за здравето и сигурността си, не изпагайте живота си на риск, защото е много ценен...Ако нещо, което ви изглежда безобидно, има риск за живота ви, не го правете! Има хора, които разбират повече и могат да ви помогнат...Пазете се...
Да почива в мир![]()
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Нека почива в мир!![]()
Много гадно... съжалявам за загубата![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.